RMa Opublikowano 8 Października Udostępnij Opublikowano 8 Października Początkiem 2018 postanowiłem rozrysować model Big Lift'a od Multiplexa pod ploter, jako pierwszą swoją holówkę. Jednak szybko doszedłem do wniosku, że mniej czasu zajmie mi narysowanie czegoś autorskiego. Tak oto powstał protoplasta EasyTow'a, a dokładniej wstępny projekt, który wymaga jeszcze dopracowania. Przy tworzeniu inspirowałem się Big Lifte'm i Miss Moravą. Projekt nie zostanie przeze mnie zrealizowany, bo okazał się za mały pod silnik, który planowałem do niego wsadzić. Zatem doszedłem do wniosku, że podzielę się swoją wesołą młodzieńczą twórczością i może ktoś na tej bazie dokona koniecznych poprawek. EasyTow 30cc.pdf EasyTow 30cc Formatki.dxf Konieczne zmiany obejmują: - rozmiar listwy głównego dźwigara (przewymiarowana) - likwidacja karbu konstrukcyjnego w podłużnicach kadłuba - zastosowanie kratownicy do konstrukcji kadłuba - modyfikacja konstrukcji stateczników pewnie kilka innych się znajdzie 😆. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi