muszes Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 MironRC mam do ciebie pytanie: Bo ja już złożylem "papiery" do OLL i mam teraz czekac na jakis odzew czy mam zadzwonic i spytac sie kiedy bedą badania ?? Weź mi prosze napisz co mam teraz robic :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wezyr994 Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 mam teraz czekac na jakis odzew czy mam zadzwonic i spytac sie kiedy bedą badania ?? Wszystko w swoim czasie. Jak złożyłeś dokumenty to o terminie badań i egzaminów zostaniesz poinformowany. Nie wiem jak jest teraz ale za moich czasów było chętnych chyba dwudziestu na jedno miejsce . Ale chyba nić się nie zmieniło do tej pory. Więc dalej zdrowie, wiedza i sprawność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muszes Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 mam teraz czekac na jakis odzew czy mam zadzwonic i spytac sie kiedy bedą badania ?? Wszystko w swoim czasie. Jak złożyłeś dokumenty to o terminie badań i egzaminów zostaniesz poinformowany. Nie wiem jak jest teraz ale za moich czasów było chętnych chyba dwudziestu na jedno miejsce . Ale chyba nić się nie zmieniło do tej pory. Więc dalej zdrowie, wiedza i sprawność. Ok dzięki za odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MironRC Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 nic się nie zmieniło dokładnie tak jak napisał Wojtek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muszes Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Odkopię trochę temat Dziś ostatni dzień na badaniach Najpierw komora -przeszło lekko Pozniej internista i wyszło tak jakoś ze ma kategorie Z1A Wybiera ktos sie jeszcze w tym roku do oll??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
upgrayedd Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 szczerze gratuluję 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muszes Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaliN Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Gratulacje przyszły pilocie odrzutowca ponaddźwiękowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paniol2005 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Dziś ostatni dzień na badaniachNajpierw komora -przeszło lekko Pozniej internista i wyszło tak jakoś ze ma kategorie Z1A :lol: :D Też mam kategorię Z 1-4 A tylko że w Marynarce Wojennej. Życzę powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BodzioPilot Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Gratuluje zdrowia:), dzisiaj wiekszosc odpada na kregoslupie ;/,znam to z autopsji, ale zawsze zostaje technikum lotnicze (mechanik badz awionik) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muszes Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Życzę powodzenia. Dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.