safari28 Opublikowano 10 Kwietnia Autor Opublikowano 10 Kwietnia Witam dzisiaj upchałem do lurka elektronikę musiałem to zrobić w tym etapie budowy całość wszystkiego waży 21g to już trochę dużo jak na moje oko🙂 2
safari28 Opublikowano 14 Kwietnia Autor Opublikowano 14 Kwietnia Witam lurek doczekał się maseczki i podwozia🙂 1
safari28 Opublikowano 23 Kwietnia Autor Opublikowano 23 Kwietnia Witam lurek dzisiaj wzbogacił się o koła opony są wykonane z pianki🙂 Zabarwiłem sobie też papierek na pokrycie ps 3
safari28 Opublikowano Środa o 16:55 Autor Opublikowano Środa o 16:55 Witam szanownych panów właśnie oblepiłem lurka🙂 Miałem trochę komplikacji i zmarnowałem 50ml nitrocellonu przez niewłaściwy rozpuszczalnik wyszły białe smugi i musiałem zedrzeć ze steru poszycie. Dopiero rozpuszczalnik kavan dał zamierzony efekt. Nie było wcale łatwo papierek dumas słabo się napręża ale się udało, jestem nawet zadowolony🙂 Całość wszystkiego waży teraz 28g trochę dużo ale do końca nie zostało już tak wiele ps 2
Rekomendowane odpowiedzi