safari28 Opublikowano 10 Kwietnia Autor Opublikowano 10 Kwietnia Witam dzisiaj upchałem do lurka elektronikę musiałem to zrobić w tym etapie budowy całość wszystkiego waży 21g to już trochę dużo jak na moje oko🙂 2
safari28 Opublikowano 14 Kwietnia Autor Opublikowano 14 Kwietnia Witam lurek doczekał się maseczki i podwozia🙂 1
safari28 Opublikowano 23 Kwietnia Autor Opublikowano 23 Kwietnia Witam lurek dzisiaj wzbogacił się o koła opony są wykonane z pianki🙂 Zabarwiłem sobie też papierek na pokrycie ps 3
safari28 Opublikowano 30 Kwietnia Autor Opublikowano 30 Kwietnia Witam szanownych panów właśnie oblepiłem lurka🙂 Miałem trochę komplikacji i zmarnowałem 50ml nitrocellonu przez niewłaściwy rozpuszczalnik wyszły białe smugi i musiałem zedrzeć ze steru poszycie. Dopiero rozpuszczalnik kavan dał zamierzony efekt. Nie było wcale łatwo papierek dumas słabo się napręża ale się udało, jestem nawet zadowolony🙂 Całość wszystkiego waży teraz 28g trochę dużo ale do końca nie zostało już tak wiele ps 2
safari28 Opublikowano Wtorek o 12:10 Autor Opublikowano Wtorek o 12:10 Witam dzisiaj przy modelu prace przesunęły się bardziej do przodu. Troszkę lurka pomalowałem zamontowałem stery i koła wstawiłem szybki. Wykonałem też popychacze stery zostały zmechanizowane. Do końca nie pozostało już wiele🙂 3
safari28 Opublikowano 20 godzin temu Autor Opublikowano 20 godzin temu Witam lurek jest już całkowicie gotowy do lotu dzisiaj go złożyłem wagowo wyszedł 30g myślę że jest dobrze. Teraz tylko oblot nie wiem kiedy bo u mnie strasznie piździ wiatrem mam nadzieję że poleci🙂 Chciałbym wszystkim podziękować za uwagę i cierpliwość a zatem to już koniec jeszcze na odchodne kilka fot ps Wojtek 3
Rekomendowane odpowiedzi