motyl Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 Tomek_W, Serwis jako taki tylko w Niemczech jest OK. Ja wysalałem samą dźwignie bo mogłem posłać całą aparaturę ale koszty zabujcze, około 40€ przesyłka, 100€ sam wjazd aparatury na stół i około 20-30€ wymiana dxwigni, więc wychodzi w okolicach 160€ więc juz bym wolal za 270 nową MC-19 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motylasty Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 A tak poważnie: to będzie mój czwarty Graupner, z trzema poprzednimi miałem ZERO problemów. Witaj w klubie Graupnera, ja własnie katuję mojego czwartego. Powiem więcej katuję go od 1997 roku i .... zero problemów, jakichkolwiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_W Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 Motyl, a właściwie na co "choruje" ta Twoja dźwignia? Nie da się napewno nic z tym z tym zrobić u nas? W końcu jak mawia mój kochany szwagier "ludzie ludzi robią" a co dopiero taką dżwignię. Jak możesz to wrzuć jakieś fotki, chciałbym je pokazać znajomemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 Tomek_W, jak na fotkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarekJ Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 Przy takich problemach z serwisem lepiej to skleić do kupy, zdjąć formę i odlać w żywicy z wypełniaczen z pociętej tkaniny szklanej lub węglowej - będzie lepsze od nowego . Wiem..wiem... tylko ta robota...w końcu po to jest serwis. Ale on jest do bani więc może lepiej zdjąć formę ....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 MarekJ, Forme próbowałem zdjąć z silikonu Niestety wyszło porażka, ale to chyba z powodu kiepskiego silikonu:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.