pleses Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Rozwalasz modele? - płać a to na materiał, a to na rozwalony sprzęt. Nie rozwalasz modeli ? - płać za nowy nadajnik, bo w starym brakuje pamięci modeli. Normalna kaszana...
MareX Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Znam ten ból Romku, bo moja Sanva pamięta tylko 4 modele... Ale nie ma takiego złego, co by na jeszcze gorsze nie wyszło, jak mawiali starożytni Chińczycy i skoro już myśle o drugim nadajniku, to i kabelkiem bedę mógł się spiąć z pierwszym i polatać coś "wspólnymi" siłami. Tylko czy musi to być taki sam nadajnik, czy też mogą to być dzieci zupełnie różnych matek? Wot i diliemat....
motyl Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 czy też mogą to być dzieci zupełnie różnych matek Moga być dzieci różnych matek, ale tak aby kolejność kanałów się zgadzała albo jeden z nadajników mógł przyporządkować w dowolnej kolejności kanały, tak jak to robi MC-19
MareX Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Dzięki Marcin, ale najpierw się cofnę do tych wszystkich cennych uwag dot. nadajników, postudiuję to i na końcu dopiero będę próbował się na coś decydować.
Way Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Ale motyl tym MC-19 katuje A ja w nast tygodniu zakupię JR Propo II 9X
Tomek Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 I tak mój Royal 9 kładzie wasze radia na łopatki. Ciekawe w którym waszym radiu można zwolnic lub przyspieszyć dowolny kanał? No co bohaterzy nie ma mocnych juz w gębie ? 5 punktowa krzywa dla wszystkich kanałów i przypisanie dowolnego kanału do dowolnej pozycji. Np w Łosiu na 3 i 4 silniki a w Extrimie na 4 kierunek. Zresztą co was bedę draznił swoimi 16 czy 17 mixerami dowolnie modyfikowalnymi . Miłego szukania tych bajerków swoich radiach. :mrgreen: :rotfl: Dlatego nie za bardzo rozumiem stwierdzenia Romka. :shock:
modelmaniak Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 I tak mój Royal 9 kładzie wasze radia na łopatki. Haha... Już nie długo... :wink: Zamówiłem sobie radyjko które kładzie na łopatki Twojego (s)Hitec'o-MPX'a... 8) A jakby tego było mało to na obudowie jest napisane made in Japan
pleses Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 O kuźwa... wiedziałem, że będzie burza, ale żeby aż taka?
instruktor Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Tomek Ty nawet nie wiesz jak Cię lubię. Przemek , na obudowie jest napis" Made in Germany"!!!!
Guest Anonymous Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Przemku czyżbyś zamówił radio firmy podrabiającej JR? (Japan Radios) Pozdrawiam, Bartek.
Boogie Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Pewnie 12FG. Bo 14tki nie oplaca sie brac pod warunkiem, ze nie lata sie gigantami.
modelmaniak Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Pewnie 12FG. Bo 14tki nie oplaca sie brac pod warunkiem, ze nie lata sie gigantami. ciepło... ciepło... 8) :faja:
Tomek Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 modelmaniak . Przemku będziesz wyjątkiem dla potwierdzenia reguły że M R 9 rulez ! :lol2:
modelmaniak Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 modelmaniak .Przemku będziesz wyjątkiem dla potwierdzenia reguły że M R 9 rulez ! :lol2: :crazy: HaHA!!! Mam kumpla który uważ :rotfl: a że jego wartburg to najlepsze auto na świecie...
Patryk Sokol Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 A ja mam Prafę Mp-36 i nie zamieniłbym na nic innego :mrgreen: A wygląda to to tak (obecnie trochę lepiej, bo świeżo po strojeniu i czyszczeniu :mrgreen: ): :mrgreen:
Tomek Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 :shock: :shock: O w jeża ale to nadziane ustrojstwo. I Ty pamiętasz co jest na którym przełączniku. :shock: :shock:
instruktor Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Podejrzewam Patryk że chyba nie wiesz co napisałeś
motyl Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 A co ja mam powiedzieć o tych plecach ?? Przeprowadziłem rozmowe m@ilową z serwisem Graupnera na temat dźwigni do mojej MC-19 powiedzieli ze mogą tylko naprawić ale cena chora za serwis. Dali też info że od modelu MC-16 w góre dżwignia jest taka sama. Więc dzięki uprzejmości naszego @Jana zakupiłem uszkodzoną MC-16. szybko się okazało ze niepasuje 100zł w plecy. O opmoc zwróciłem się do IKAR-RC podjoł się pomocy. Dżwignie wysłał so serwisu razem ze swoimi reklamacjami. Na początku tego tygodnia Graupner przysłal do polski samą dźwignie . Koszt wysZedł śmieszny bo drążek 5,70€ do tego koszty przesyłki i pakowania 18€. NIeważne są koszty ważne co bym w sobote polatał. Odebrałem paczke z pełnią szczęścia na usach do momentu otwarcia. Okazało się ż ejakiś "kreton" przysłał nie ta dźwignie. Mają starą na wzór spakowal inną. Na pocztku myślałem że wsadzil pudełko w którym zamieniono drążki i że samo pudełko jest zgodne z numerem katalogowym. Ale na rachunku pisze jak byk MC-16/20. Normalnie ręce i majtki opadają na tych serwisantów
Tomek_W Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 A toś mnie podbudował!!! Właśnie czekam na MX 16 aTy tu takie rzeczy o serwisie wypisujesz. A tak poważnie: to będzie mój czwarty Graupner, z trzema poprzednimi miałem ZERO problemów.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.