enter1978 Opublikowano wczoraj o 16:23 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 16:23 Kiedyś popularny model , ale plany w pliku mi przepadły a papierowe myszy zeżarły. Czy ktoś posiada plany tej wiedźmy ze zdjęcia? Bo planuję troche pochodzić na modelarnię coś posklejać z dzieciakami i organizuję plany kilku ciekawych modeli. A planów Zenobii nie mogę nigdzie na forum znaleźć. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerzy_R Opublikowano wczoraj o 18:09 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 18:09 Mój Felek na podstawie SkyMan SKYMAN - Downloadplan.pdf SKYMAN-Bauplan17102011.pdf A to będzie na czasie... Mighty Mini Sleigh Beta v.1 AIO.pdf 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano wczoraj o 18:34 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 18:34 Taka może być? Die_kleine_Hexe_eins_zu_eins_.pdf 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enter1978 Opublikowano wczoraj o 18:56 Autor Udostępnij Opublikowano wczoraj o 18:56 16 minut temu, Francka napisał: Taka może być? Wygląda podobnie, ma inna minę ale to chyba taki sam projekt, pamiętam że było dwie wersje , jedna miała kapelusz o średnicy około 400mm a druga około 450mm, i ta moja ze zdjęcia to ta większa. Tak że dziękuję , jak nikt nie podrzuci tej z większym kapeluszem to przerobię minę tej twojej i będzie miód malina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerzy_R Opublikowano 23 godziny temu Udostępnij Opublikowano 23 godziny temu ...powtórzyły się plany z tym co wrzucił Franciszek... 🫣 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi