makaroni Opublikowano 20 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 Witam Wczoraj w mojej Lamie V3 wymieniłem "tuningowe" metalowe części (mocowania łopat, głowica osi wewnętrznej i zewnętrznej) na części Extreme. Mogę tylko powiedzieć, ze różnica jest powalająca. Na częsciach extreme lama ma stabilny zwis bez większych ruchów drążka. Na tych "tuningowych" trzeba było dośc mocno walczyć żeby coś takiego uzyskać. Tak więc jak ktoś chce wymienić elementy w lamie to POLECAM tylko i wyłącznie części extreme. Sam jestem bardzo zaskoczony jak stabilna jest teraz Lama. Na dodatek podczepiłem jej akumulator 2300mAh i bez większego problemu go unosi i z nim lata Co prawda jest bardziej ociężała ale zastanawiam się ile czasu powinna latać na takiej baterii ? (Silniki mam extreme więc nie powinny się tak bardzo przegrzewać) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
From_heaven Opublikowano 20 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 Zwis? :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makaroni Opublikowano 20 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 zwis zawis whatever Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barton3 Opublikowano 20 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 jak na alu walczyles zeby zrobic ZAWIS to pozdro ;] mi na plastikach wisiala sama...musialem tylko ogonek kontrolowac.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makaroni Opublikowano 20 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 No u mnie było to samo ale jak mi się połamały niektóre elementy to postanowiłem założyć te alu. Miesiąc mi zajeło wyregulowanie wszystkiego i doprowadzenie do względnej stabilności. Po założeniu extreme lata od razu bardzo stabilnie. •Makaroni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barton3 Opublikowano 20 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 ja mialem alu tarcze..w 5 minut ustawiłem w poziomie i latała :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.