emkd Opublikowano Sobota o 18:00 Opublikowano Sobota o 18:00 Niestety nie mogę znaleźć sensownej instrukcji - to pierwszy kontakt z takim sprzętem (po eclipse 7 :D). Odbiornik zarejestrowany, zbindowany - działa. Stabilizacja (Srx) skalibrowana. I tu się zaczynają schody : wchodzę w opcję SRX w nadajniku i nic nie mogę przestawić - jeżeli przełączam SRX na ON to za chwilę (sekunda) sam się wyłącza na powrót. Czegoś w instrukcji nie rozumiem, nie wiem czego Zapodajcie jakiś trop - cobym go się złapał i wywęszył ... czytałem o skryptach LUA - FrSky STAB RX - czy to to ? jak tego użyć ?
emkd Opublikowano Niedziela o 19:05 Autor Opublikowano Niedziela o 19:05 dzięki - ale kolejny problem - ethos suite po zainstalowaniu zgłasza błąd java error nie można odnaleźć procedury - i to koniec .. win 7
robert.pilot Opublikowano Niedziela o 21:38 Opublikowano Niedziela o 21:38 2 godziny temu, emkd napisał: dzięki - ale kolejny problem - ethos suite po zainstalowaniu zgłasza błąd java error nie można odnaleźć procedury - i to koniec .. win 7 Oooo. tutaj już nie pomogę, wujek Google... albo pomoc techniczna Ethos.
emkd Opublikowano Niedziela o 21:48 Autor Opublikowano Niedziela o 21:48 Gogiel nie wyszukuje. Pewnie etos będzie grany …
emkd Opublikowano 14 godzin temu Autor Opublikowano 14 godzin temu na innym kompie zainstalowałem 10 i zaczęło działać widać 7 nie uwzględnili ... jest prawie ok, aptejtowałem soft i firmware - jeszcze z LUA muszę powalczyć ... 1
Rekomendowane odpowiedzi