Major Opublikowano 20 Marca 2009 Opublikowano 20 Marca 2009 Witam i o droge pytam ..... Przeprowadziłem sie do Łodzi z racji iz nie mam czasu jezdzic do wawy polatac, bede musiał przytargac ze soba troche sprzetu tutaj. Ale zasadnicze pytanie, kto jest z tych rejonów i wie gdzie mozna polatac swobodnie?
kareks Opublikowano 20 Marca 2009 Opublikowano 20 Marca 2009 Swobodnie to na pewno retkinia tzw. uroczysko lublinek, nie swobodnie to lotnisko modelarskie za selgrosem (gościnnie da czaem rade) oraz lotnisko w kazimierzu. Plus jeszcze jakies tereny blizej nie sprecyzowane jak cerfur na chojnach czy ulica pomorska. Polecam pierwsze miejsce na spotkanie towarzyskie problemem jest brak dobrego pasa startowego nie ma problemu z heli samoloty tez startuja ale jest czasem problem. Pozdrawiam
mammuth Opublikowano 20 Marca 2009 Opublikowano 20 Marca 2009 Witaj! Milego latania w Lodzi - Mym rodzinnym miescie
karlem Opublikowano 21 Marca 2009 Opublikowano 21 Marca 2009 ...no nie, on się dopiero teraz przyznaję, że jest z sąsiedniej wsi :wink: Ale w temacie: dzierżawimy kawałek pola, ale trzeba się liczyć z tym ,że dojazd to ok 20-25 km i godzina jazdy.
mammuth Opublikowano 21 Marca 2009 Opublikowano 21 Marca 2009 ...no nie, on się dopiero teraz przyznaję, że jest z sąsiedniej wsi :wink: Jezeli o mnie chodzi to ja juz nie raz i nie dwa sie przyznawalem - Widac nieuwaznie forum czytasz - nieladnie nieladnie XD
karlem Opublikowano 21 Marca 2009 Opublikowano 21 Marca 2009 ...bo nie wszystkie tematy śledzę :oops:
barton3 Opublikowano 21 Marca 2009 Opublikowano 21 Marca 2009 a może ktoś z Tomaszowa Mazowieckiego jest? całkiem blisko Łodzi ;]
meteor Opublikowano 22 Marca 2009 Opublikowano 22 Marca 2009 dzierżawimy kawałek pola, ale trzeba się liczyć z tym ,że dojazd to ok 20-25 km i godzina jazdy. i w dodatku teraz dojazd jest utrudniony, prawda ?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.