Skocz do zawartości

gdzie latacie - Łódz

Major

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam i o droge pytam .....

Przeprowadziłem sie do Łodzi z racji iz nie mam czasu jezdzic do wawy polatac, bede musiał przytargac ze soba troche sprzetu tutaj. Ale zasadnicze pytanie, kto jest z tych rejonów i wie gdzie mozna polatac swobodnie?

Opublikowano

Swobodnie to na pewno retkinia tzw. uroczysko lublinek, nie swobodnie to lotnisko modelarskie za selgrosem (gościnnie da czaem rade) oraz lotnisko w kazimierzu. Plus jeszcze jakies tereny blizej nie sprecyzowane jak cerfur na chojnach czy ulica pomorska.

Polecam pierwsze miejsce na spotkanie towarzyskie problemem jest brak dobrego pasa startowego nie ma problemu z heli samoloty tez startuja ale jest czasem problem.

Pozdrawiam

Opublikowano

...no nie, on się dopiero teraz przyznaję, że jest z sąsiedniej wsi :wink:

Ale w temacie: dzierżawimy kawałek pola, ale trzeba się liczyć z tym ,że dojazd to ok 20-25 km i godzina jazdy.

Opublikowano
...no nie, on się dopiero teraz przyznaję, że jest z sąsiedniej wsi :wink:

Jezeli o mnie chodzi to ja juz nie raz i nie dwa sie przyznawalem ;) - Widac nieuwaznie forum czytasz - nieladnie nieladnie :lol: XD

Opublikowano
dzierżawimy kawałek pola, ale trzeba się liczyć z tym ,że dojazd to ok 20-25 km i godzina jazdy.

i w dodatku teraz dojazd jest utrudniony, prawda ? :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.