pjk11 Opublikowano 18 Stycznia Opublikowano 18 Stycznia Hej Mam prosbe do kogoś kto uzywa systemu windows o sciagniecie instalatora gry Star Stable Online. Wersja 2.9.13. Uzywam linuxow i nie moge w zaden sposob pobrac tego pliku. Pozdrawiam
e-mir Opublikowano 18 Stycznia Opublikowano 18 Stycznia Z tego co widzę to ta gra raczej nie pójdzie pod Linuxem, może z jakimś emulatorem... Możesz spróbować ściągnąć instalator na smartfon z Androidem na którym masz tę grę i jesteś w niej zalogowany, a następnie przenieś ten plik na komputer.. Niestety trzeba się w grze zarejestrować i zalogować by móc ściągnąć potrzebny plik.
pjk11 Opublikowano 18 Stycznia Autor Opublikowano 18 Stycznia Chodzi pod linuxem (wine). Corka grala w to od dawna pod mintem. A jak sciagne pod androida to raczej nie bedzie to exe? Niestety trzeba się w grze zarejestrować i zalogować by móc ściągnąć potrzebny plik. To nie problem. moge podac login i haslo. To nie bank na Karaibach 🙂
e-mir Opublikowano 18 Stycznia Opublikowano 18 Stycznia Mi chodziło o to żebyś w przeglądarce na smartfonie wszedł na stronę starstable.com i ściągnął (po zalogowaniu) potrzebną instalkę dla PC, którą potem przenosisz na komputer. Spróbuj, może się uda.
e-mir Opublikowano 18 Stycznia Opublikowano 18 Stycznia Ok. Zarejestrowałem się i ściągnąłem ten plik, który ma 163MB więc odpada dołączenie do postu. Podaj adres email, możesz na PW.
pjk11 Opublikowano 18 Stycznia Autor Opublikowano 18 Stycznia na maila za duzo. Umiesz po ftp? albo tu lepiej: https://wetransfer.com/ Tak czy siak serdeczne dzieki za pomoc 🙂
e-mir Opublikowano 18 Stycznia Opublikowano 18 Stycznia (edytowane) Umieściłem plik na dysku Google Edytowane 18 Stycznia przez e-mir
pjk11 Opublikowano 18 Stycznia Autor Opublikowano 18 Stycznia Dzieki. Ale prosi o request. Chyba musisz jakos go upublicznic. Dzieki Ci bardzo.
e-mir Opublikowano 18 Stycznia Opublikowano 18 Stycznia Teraz powinno zadziałać. Daj znać jak ściągniesz, wtedy usunę plik z dysku.
Rekomendowane odpowiedzi