pjk11 Opublikowano Sobota o 11:39 Opublikowano Sobota o 11:39 Hej Mam prosbe do kogoś kto uzywa systemu windows o sciagniecie instalatora gry Star Stable Online. Wersja 2.9.13. Uzywam linuxow i nie moge w zaden sposob pobrac tego pliku. Pozdrawiam
e-mir Opublikowano Sobota o 13:08 Opublikowano Sobota o 13:08 Z tego co widzę to ta gra raczej nie pójdzie pod Linuxem, może z jakimś emulatorem... Możesz spróbować ściągnąć instalator na smartfon z Androidem na którym masz tę grę i jesteś w niej zalogowany, a następnie przenieś ten plik na komputer.. Niestety trzeba się w grze zarejestrować i zalogować by móc ściągnąć potrzebny plik.
pjk11 Opublikowano Sobota o 13:30 Autor Opublikowano Sobota o 13:30 Chodzi pod linuxem (wine). Corka grala w to od dawna pod mintem. A jak sciagne pod androida to raczej nie bedzie to exe? Niestety trzeba się w grze zarejestrować i zalogować by móc ściągnąć potrzebny plik. To nie problem. moge podac login i haslo. To nie bank na Karaibach 🙂
e-mir Opublikowano Sobota o 16:05 Opublikowano Sobota o 16:05 Mi chodziło o to żebyś w przeglądarce na smartfonie wszedł na stronę starstable.com i ściągnął (po zalogowaniu) potrzebną instalkę dla PC, którą potem przenosisz na komputer. Spróbuj, może się uda.
e-mir Opublikowano Sobota o 17:26 Opublikowano Sobota o 17:26 Ok. Zarejestrowałem się i ściągnąłem ten plik, który ma 163MB więc odpada dołączenie do postu. Podaj adres email, możesz na PW.
pjk11 Opublikowano Sobota o 17:30 Autor Opublikowano Sobota o 17:30 na maila za duzo. Umiesz po ftp? albo tu lepiej: https://wetransfer.com/ Tak czy siak serdeczne dzieki za pomoc 🙂
e-mir Opublikowano Sobota o 17:45 Opublikowano Sobota o 17:45 (edytowane) Umieściłem plik na dysku Google Edytowane Sobota o 18:14 przez e-mir
pjk11 Opublikowano Sobota o 17:49 Autor Opublikowano Sobota o 17:49 Dzieki. Ale prosi o request. Chyba musisz jakos go upublicznic. Dzieki Ci bardzo.
e-mir Opublikowano Sobota o 18:03 Opublikowano Sobota o 18:03 Teraz powinno zadziałać. Daj znać jak ściągniesz, wtedy usunę plik z dysku.
pjk11 Opublikowano Sobota o 18:08 Autor Opublikowano Sobota o 18:08 Mam to. Jeszcze raz bardzo dziekuje.
Rekomendowane odpowiedzi