Lowca1q1 Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Witam. Zaczynam robić łódź podwodna i mam problem z zbiornikiem balastowym, a mianowicie nie wiem jak mam go wykonać osobiście, czym mam wypychac wode ze zbiornika. Zbiornik ma pojemność około 0.6 litra. Z góry dziękuje za odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Jakas mala pompka?Tz np mozna zaadaptowac pompke ze spryskiwaczy z ajkiegos samochodu,lub kupic jakas inna np dwukiernkowa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 a zastanawiałeś się nad uzyciem jakiejś małej pompki od spryskiwaczy samochodowych !? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweln7 Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Witam Zajrzyj tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.