Mirek4 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Witajcie, drodzy modelarze! Równo pół wieku temu, jako młody pasjonat, parałem się modelarstwem, a teraz, po latach przerwy, postanowiłem wrócić do tej młodzieńczej zajawki. Trafiłem na to forum, licząc na to, że podzielicie się ze mną swoją wiedzą i doświadczeniem – w końcu kto lepiej wprowadzi mnie na nowo w ten świat niż Wy, prawdziwi zapaleńcy! Na dzień dzisiejszy w moim "hangarze" znajdują się: • VolantexRC V759-1 ASW28 ASW-28 V2 • VolantexRC Saber 920 756-2 EPO • FLYSKY FS-i6X 10CH – moja aparatura, która mam nadzieję będzie dobrze mi służć. W głowie kiełkuje mi plan, by pójść w kierunku modeli RC FPV – coś mnie ciągnie do tego widoku z pierwszej osoby i adrenaliny, jaką daje latanie z kamerą. Na razie chłonę wszystko, co mogę, więc będę wdzięczny za wszelkie rady, wskazówki czy sugestie – zarówno co do mojego obecnego sprzętu, jak i przyszłych kroków w FPV. Cieszę się, że tu jestem, i mam nadzieję na owocne rozmowy z Wami! Pozdrawiam serdecznie
Rekomendowane odpowiedzi