Ares Opublikowano Niedziela o 12:40 Opublikowano Niedziela o 12:40 Czy któryś z kolegów orientuje się jak w tym nadajniku reguluje się wielkość wychyleń lotek przy aktywnej funkcji Buterfly ( w tym nadajniku funkcjonuje nazwa Crow) ? Chodzi mi o to ,że jak mam włączony hamulec to jak np. zmniejszyć wychylenia lotek nie ingerując oczywiście w wartości wychyleń lotek w normalnym locie.
Ares Opublikowano Niedziela o 21:26 Autor Opublikowano Niedziela o 21:26 7 godzin temu, Jerzy_R napisał: A coś takiego jak fazy lotu? No właśnie o to chodzi jak regulować wychylenia w fazie lotu "lądowanie".
Amadi Opublikowano Poniedziałek o 06:23 Opublikowano Poniedziałek o 06:23 Myślę że można ustawić po prostu dual rate. Z tego co pamiętam to nie masz chyba faz lotu więc myślę że dual rate by zadziałał.
Ares Opublikowano Poniedziałek o 13:00 Autor Opublikowano Poniedziałek o 13:00 6 godzin temu, Amadi napisał: Myślę że można ustawić po prostu dual rate. Z tego co pamiętam to nie masz chyba faz lotu więc myślę że dual rate by zadziałał. Nie nie to nie o to chodzi. Fazy lotu mam ,właśnie buterfly jest fazą loty lądowanie a mnie chodzi o regulacje wychyleń w fazie lądowania gdybym chciał skorygować ustawianie . Dual rate zmniejsza wychylenia ale tu chodzi o regulacje w tej konkretnej konfiguracji .
mirek1410 Opublikowano Poniedziałek o 18:37 Opublikowano Poniedziałek o 18:37 Nie wiem czy chodzi Tobie o zmianę wychyleń obie lotki do góry, czy zmianę wychyleń jedna góra druga dół, ale spróbuj menu F-mode funkcja CROW masz LA i RA i ustawiasz RATE u mnie np. 15% lub 25% zależnie od ustawionej fazy lotu (mam ustawione do lądowania dwie fazy buterfly z mniejszymi i większymi wychyleniami lotek). 1
Ares Opublikowano Poniedziałek o 22:36 Autor Opublikowano Poniedziałek o 22:36 3 godziny temu, mirek1410 napisał: Nie wiem czy chodzi Tobie o zmianę wychyleń obie lotki do góry, czy zmianę wychyleń jedna góra druga dół, ale spróbuj menu F-mode funkcja CROW masz LA i RA i ustawiasz RATE u mnie np. 15% lub 25% zależnie od ustawionej fazy lotu (mam ustawione do lądowania dwie fazy buterfly z mniejszymi i większymi wychyleniami lotek). Tak , o to chodzi. Dziękuję.
Rekomendowane odpowiedzi