Skocz do zawartości

Sanwa SD 10G

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy któryś z kolegów orientuje się jak w tym nadajniku reguluje się wielkość wychyleń lotek przy aktywnej funkcji Buterfly ( w tym nadajniku funkcjonuje nazwa Crow) ?

Chodzi mi o to ,że jak mam włączony hamulec to jak np. zmniejszyć wychylenia lotek nie ingerując oczywiście w wartości wychyleń lotek w normalnym locie.

Opublikowano
7 godzin temu, Jerzy_R napisał:

A coś takiego jak fazy lotu?

No właśnie o to chodzi jak regulować wychylenia w fazie lotu "lądowanie".

Opublikowano

Myślę że można ustawić po prostu dual rate. Z tego co pamiętam to nie masz chyba faz lotu więc myślę że dual rate by zadziałał.

Opublikowano
6 godzin temu, Amadi napisał:

Myślę że można ustawić po prostu dual rate. Z tego co pamiętam to nie masz chyba faz lotu więc myślę że dual rate by zadziałał.

Nie nie to nie o to chodzi.

Fazy lotu mam ,właśnie buterfly jest fazą loty lądowanie a mnie chodzi o regulacje wychyleń w fazie lądowania gdybym chciał skorygować ustawianie .

Dual rate zmniejsza wychylenia ale tu chodzi o regulacje w tej konkretnej konfiguracji .

Opublikowano

Nie wiem czy chodzi Tobie o zmianę wychyleń obie lotki do góry, czy zmianę wychyleń jedna góra druga dół, ale spróbuj menu F-mode funkcja CROW masz LA i RA i ustawiasz RATE u mnie np. 15% lub 25% zależnie od ustawionej fazy lotu (mam ustawione do lądowania dwie fazy buterfly z mniejszymi i większymi wychyleniami lotek).

• Dzięki 1
Opublikowano
3 godziny temu, mirek1410 napisał:

Nie wiem czy chodzi Tobie o zmianę wychyleń obie lotki do góry, czy zmianę wychyleń jedna góra druga dół, ale spróbuj menu F-mode funkcja CROW masz LA i RA i ustawiasz RATE u mnie np. 15% lub 25% zależnie od ustawionej fazy lotu (mam ustawione do lądowania dwie fazy buterfly z mniejszymi i większymi wychyleniami lotek).

Tak , o to chodzi. Dziękuję.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.