Linux Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Model oczywiście naprawiłam drugiego dnia i następnego latałem 10min i nawet wylądowałem. Jutro planuję kolejne loty, mam nadzieję, że nie udzielę się w tym dziale :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.3333 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Model oczywiście naprawiłam drugiego dnia i następnego latałem 10min i nawet wylądowałem. Jutro planuję kolejne loty, mam nadzieję, że nie udzielę się w tym dziale :mrgreen: Tak trzymaj - powodzenia :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snyper Power Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 a ja na 100% rozbije tota jak go zbuduje (no wiecie jeszcze poczatek) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 a ja na 100% rozbije tota jak go zbuduje (no wiecie jeszcze poczatek) Dlatego, najpierw polecamy symulator modeli RC. Mamy poświęcony temu dział. Wybitnie zmniejsza straty finansowe. A przy okazji, może i twoja konsolka polskiej czcionki nie ma, ale duże litery i znaki przystankowe, to chyba są? Hmm? :> Naprawdę się popraw, bo moderatorzy już zielenieją na twój widok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.3333 Opublikowano 14 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 Potwierdzam , że symulator bardzo się przydaje. Nawet darmowy FMS mimo wielu niedoskonałosci pozwala wyrobić potrzebne nawyki. :wink: Ale niestety nie da się zasymulować co się stanie jak przy zakładaniu gogli model zniknie z pola widzenia. Mój TOTO-0 miał jeszcze kilka większych i mniejszych kraks ale wciąż naprawiany dalej lata (tylko coraz bardziej staaje się laminatowy jak na coraz liczniejsze pęknięcia laminuję kolejne łatki z tkaniny szklanej przesączanej żywicą :wink: ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.