Linux Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 Model oczywiście naprawiłam drugiego dnia i następnego latałem 10min i nawet wylądowałem. Jutro planuję kolejne loty, mam nadzieję, że nie udzielę się w tym dziale :mrgreen:
darek.3333 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Model oczywiście naprawiłam drugiego dnia i następnego latałem 10min i nawet wylądowałem. Jutro planuję kolejne loty, mam nadzieję, że nie udzielę się w tym dziale :mrgreen: Tak trzymaj - powodzenia :wink:
Snyper Power Opublikowano 14 Lipca 2009 Opublikowano 14 Lipca 2009 a ja na 100% rozbije tota jak go zbuduje (no wiecie jeszcze poczatek)
madrian Opublikowano 14 Lipca 2009 Opublikowano 14 Lipca 2009 a ja na 100% rozbije tota jak go zbuduje (no wiecie jeszcze poczatek) Dlatego, najpierw polecamy symulator modeli RC. Mamy poświęcony temu dział. Wybitnie zmniejsza straty finansowe. A przy okazji, może i twoja konsolka polskiej czcionki nie ma, ale duże litery i znaki przystankowe, to chyba są? Hmm? :> Naprawdę się popraw, bo moderatorzy już zielenieją na twój widok.
darek.3333 Opublikowano 14 Lipca 2009 Autor Opublikowano 14 Lipca 2009 Potwierdzam , że symulator bardzo się przydaje. Nawet darmowy FMS mimo wielu niedoskonałosci pozwala wyrobić potrzebne nawyki. :wink: Ale niestety nie da się zasymulować co się stanie jak przy zakładaniu gogli model zniknie z pola widzenia. Mój TOTO-0 miał jeszcze kilka większych i mniejszych kraks ale wciąż naprawiany dalej lata (tylko coraz bardziej staaje się laminatowy jak na coraz liczniejsze pęknięcia laminuję kolejne łatki z tkaniny szklanej przesączanej żywicą :wink: )
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.