FLOTER Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Witam! Czy zastanawialiście się kiedyś nad kupnem nowego silnika ze sklepów niemieckich? Ceny przy dzisiejszym kursie (ok.4,5zł) są moim zdaniem konkurencyjne do sklepów polskich , np. silnik os max 25 LA kosztuje 59,41 euro czyli ok.267zł, przy czym w Polsce kosztuje ok.386zł. Oczywiście przy zakupie jednego silnika staje się to nieopłacalne ponieważ musimy doliczyć przesyłkę międzynarodową. I nie wiem jak dokładnie będzie przebiegał proces reklamacyjny? Zapraszam do dyskusji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Czy moge prosic o link do tego sklepu niemieckiego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FLOTER Opublikowano 24 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 http://www.hobbydirekt.de/index.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Eeee..Na moj gust to ceny wysokie(spr wyrywkowo) Accu 1000mAh 150zl...Silnik elektryczny w Uh rownowartosci 75 zl u nich 145zl.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FLOTER Opublikowano 24 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 To prawda serwa, aparatury,cała elektronikę mają droższą. Ale proszę zobaczyć na silniki spalinowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 A no fakt ;] Ale jakos niezbyt mnie interesuja silniki spalinowe to nie spojrzalem..No to jest troche taniej ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FLOTER Opublikowano 24 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 A nie znasz możne kogoś kto byłby zainteresowany kupnem silnika spalinowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Przeniosłem do nowego działu. Pozostałe ceny w tym sklepie są IMHO za wysokie. Np silnik Magnum XL15 (nota bene brat ASP) w tym sklepie kosztuje 79 EUR = 355 PLN bez wysyłki (zaniżony średni kurs 4.5), podczas gdy podobny (ten sam) silnik u Nastika (ASP 15) kosztuje ok 195 PLN + wysyłka 10 zł... Ja dawno temu kupowałem radio MC3010 w Niemczech. Kosztowało wtedy 1800 zł i było o 1000 zł tańsze niż w Riku. Ale to były daaaawne czasy jak jeszcze płaciłem w Markach Niemieckich... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.