bigkris Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Witam, planuje kupic model z tej aukcji: http://allegro.pl/item594275973_samolot_trener_sprinter_z_silnikiem_3f.html w zwiazku z tym ze nie znam sie kompletnie na elektrykach mam pytanie jakiej ceny jest wart ten model? czy jego zakup jest oplacalny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 moim zdaniem za drogi jak by był z reglerem i serwami to jeszcze cena taka w miare a pozatym bardzo fajny model ale za drogi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigkris Opublikowano 26 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 to ile taki model dla ciebie jest wart? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 ~120zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzradek Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Nie ma lotek. Jak tu trenować na takim "trenerku" Nie kupił bym go wcale, a jak bym sprzedawał, to byłbym szczęśliwy, jakby ktoś dał stówkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigkris Opublikowano 26 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 bez lotek tez polatam, zawsze moge pozniej zrobic sobie skrzydlo z lotkami. chce poprostu kupic cos do latania bo kasy nie mam a latac mi sie chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 chce poprostu kupic cos do latania bo kasy nie mam a latac mi sie chce ale nie za prawie 200zł kup sobie w częściach pc focusa kosztuje 130zł i bedziesz zadowolony z tego modelu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stach34 Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 kup sobie w częściach pc focusa Mam ten model , polecam jak dla początkującego, zakupiłem go RTF praktycznie jest to już drugi moj focus , bo przy nauce rozwaliłem go doszczętnie i po trochu całego wymieniłem. Dodam , że przed zakupem focusa nigdy nie latałem na symulatorze aparaturą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigkris Opublikowano 26 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 no a ja latalem juz troche i focus jest dla poczatkujacego czyli nie dla mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary14 Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 A ta cessna to nie dla początkującego ?? :crazy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerzy Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Cena 190 zl to jest o duzo za duża tak jak koledzy pisali ci 100 zl mozna dac! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigkris Opublikowano 26 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 wiecej nie dam. jesli chodzi o ten model to po raz chce nauczyc latac nim kolege, a po drugie podoba mi sie. moze glupie wytlumaczenie ale zawsze jakies Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 Widać że model wykonany starannie,gdyby odliczyć galanterię i silnik i policzyć czas na jego wykonanie,to powiem szczerze że za te pieniądze nie chciało by mi się dłubać.Decyzja i tak będzie twoja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.