Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No i nadszedł ten moment że XVIII Międzynarodowy piknik modelarski się zakończył 

Pogoda w tym roku była wymagająca ale starałem się jak mogłem by była lepsza i by Was podnosić na duchu 😀

Dziękuję Wam bardzo że mimo prognoz które nie były optymistyczne przyjechaliście do nas w rekordowej ilości (120 pilotów łącznie zarejestrowanych 182 osoby )

To człowieka motywuje do działania mimo bardzo dużego zmęczenia 

Mam nadzieję tylko że nikomu za skórę nie zalazłem 😀 

Pozdrawiam Was serdecznie i zapraszam do nas za rok !!!!

Powiem tylko tyle za 30 minut nie będzie padać i będzie słońce  😀

Piotrek kierownik lotów 

20250914_173021.thumb.jpg.db1097774beb681f783523880c3aca95.jpg

Trochę zdjęć z Raciborskiego portalu nasz raciborz

https://www.naszraciborz.pl/site/art/1-aktualnosci/0-/118979-pogoda-przerwala-final-raciborskiego-rc-airshow-foto-

• Lubię to 3
  • Dzięki 1
Opublikowano
55 minut temu, modelpiotrek napisał:

Pogoda w tym roku była wymagająca ale starałem się jak.mogłem...

Trzeba było szamana w imadle mocno za j...a trzymać 😀.

Opublikowano

46 minut temu, modelpiotrek napisał:

nie było źle

Wiem, podglądałem na YT. A jak do przyszłego roku nauczę się latać, to może i ja...  🙃

A teraz odpoczywaj.

• Dzięki 1
Opublikowano

Świetne fotki, korzystając z okazji chciałbym podziękować za organizację i czas poświęcony na tak wspaniałą imprezę, byłem pierwszy raz, przejechałem cała Polskę I mimo pogody było warto. Serce rośnie jak widać ile jest naszej braci modelarskiej i a tym bardziej zdolne dzieciaki które idą w nasze ślady

Wysłane z mojego SM-G990B przy użyciu Tapatalka

• Lubię to 1
  • Dzięki 1
Opublikowano
23 minuty temu, lukaszjb napisał:

Świetne fotki, korzystając z okazji chciałbym podziękować za organizację i czas poświęcony na tak wspaniałą imprezę, byłem pierwszy raz, przejechałem cała Polskę I mimo pogody było wartoemoji41.png. Serce rośnie jak widać ile jest naszej braci modelarskiej i a tym bardziej zdolne dzieciaki które idą w nasze śladyemoji3.png

Wysłane z mojego SM-G990B przy użyciu Tapatalka

Staramy się jak możemy by ta impreza miała jak najlepszy klimat :D

• Lubię to 1
  • Dzięki 1
Opublikowano

Piotrek mimo pokonanych kilometrów , warto było jechać jak wiesz mnie deszcz nie przeszkadza , nalatałem sie do bólu . Dziękuję za miłe przyjęcie i wspaniałe ugoszczenie 

Jak zdrowie pozwo;i to będę zawsze do was przyjeżdżał . Pozdrawiam cały zespół

.

• Dzięki 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Iras 11 napisał:

Piotrek mimo pokonanych kilometrów , warto było jechać jak wiesz mnie deszcz nie przeszkadza , nalatałem sie do bólu . Dziękuję za miłe przyjęcie i wspaniałe ugoszczenie 

Jak zdrowie pozwo;i to będę zawsze do was przyjeżdżał . Pozdrawiam cały zespół

.

Irek jesteś mi przyjacielem i Twoja obecność u nas na naszym pikniku jest dla mnie naprawdę wspaniałym czasem

6 minut temu, robas69 napisał:

Silniki ŻUBRA grzane:-). Latał? Niestety nie mam fb żeby zobaczyć zdjęcia.

Na razie Irek kołował nawet w duecie z Piotra PZL P11C

Film z nocnego pokazu na Raciborskim Airshow :D Polecam w 4K

• Lubię to 2
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.