modelpiotrek Opublikowano 11 Września Autor Opublikowano 11 Września Niby dzien techniczny jeszcze ale patrzcie co się zaczyna dziać a jutro dopiero zapowiada się przyjazd większości modelarzy 4
modelpiotrek Opublikowano 12 Września Autor Opublikowano 12 Września Transmisja live z naszego pikniku 1 1
modelpiotrek Opublikowano 14 Września Autor Opublikowano 14 Września Sobota na Raciborskim pikniku Mimo porannego opadu później pozwoliła na latanie do nocy . Firma REVOC ufundowała dla najmłodszych pilotow modelarzy prezenty 😀 4
Jarx5 Opublikowano 14 Września Opublikowano 14 Września Czy jest transmisja live na youtubie? jak z prognozą pogody, warto przyjechać?
modelpiotrek Opublikowano 14 Września Autor Opublikowano 14 Września Latamy ale bitwę oficjalna odwołaliśmy Latamy pomiędzy opadami deszczu 4
modelpiotrek Opublikowano 14 Września Autor Opublikowano 14 Września No i nadszedł ten moment że XVIII Międzynarodowy piknik modelarski się zakończył Pogoda w tym roku była wymagająca ale starałem się jak mogłem by była lepsza i by Was podnosić na duchu 😀 Dziękuję Wam bardzo że mimo prognoz które nie były optymistyczne przyjechaliście do nas w rekordowej ilości (120 pilotów łącznie zarejestrowanych 182 osoby ) To człowieka motywuje do działania mimo bardzo dużego zmęczenia Mam nadzieję tylko że nikomu za skórę nie zalazłem 😀 Pozdrawiam Was serdecznie i zapraszam do nas za rok !!!! Powiem tylko tyle za 30 minut nie będzie padać i będzie słońce 😀 Piotrek kierownik lotów Trochę zdjęć z Raciborskiego portalu nasz raciborz https://www.naszraciborz.pl/site/art/1-aktualnosci/0-/118979-pogoda-przerwala-final-raciborskiego-rc-airshow-foto- 3 1
micro Opublikowano 14 Września Opublikowano 14 Września 55 minut temu, modelpiotrek napisał: Pogoda w tym roku była wymagająca ale starałem się jak.mogłem... Trzeba było szamana w imadle mocno za j...a trzymać 😀.
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. modelpiotrek Opublikowano 14 Września Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 14 Września 14 minut temu, micro napisał: Trzeba było szamana w imadle mocno za j...a trzymać 😀. 😀 Wiesz taka fotka która mi ktoś pstryknął wynagradza mi wszelki trud i zmęczenie 😀 8 2
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. modelpiotrek Opublikowano 15 Września Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 15 Września Wspaniałe zdjęcia autorstwa Krzyśka Majewskiego Pozwolę sobie tu parę wkleić 9 1
modelpiotrek Opublikowano 15 Września Autor Opublikowano 15 Września W dniu 14.09.2025 o 08:22, Jerzy_R napisał: No nie sprzyja Wam pogoda w tym roku... Jurek nie było żle towarzystwo wspaniałe i dało się też dużo polatać 1
Jerzy_R Opublikowano 15 Września Opublikowano 15 Września 46 minut temu, modelpiotrek napisał: nie było źle Wiem, podglądałem na YT. A jak do przyszłego roku nauczę się latać, to może i ja... 🙃 A teraz odpoczywaj. 1
lukaszjb Opublikowano 15 Września Opublikowano 15 Września Świetne fotki, korzystając z okazji chciałbym podziękować za organizację i czas poświęcony na tak wspaniałą imprezę, byłem pierwszy raz, przejechałem cała Polskę I mimo pogody było warto. Serce rośnie jak widać ile jest naszej braci modelarskiej i a tym bardziej zdolne dzieciaki które idą w nasze śladyWysłane z mojego SM-G990B przy użyciu Tapatalka 1 1
modelpiotrek Opublikowano 15 Września Autor Opublikowano 15 Września 23 minuty temu, lukaszjb napisał: Świetne fotki, korzystając z okazji chciałbym podziękować za organizację i czas poświęcony na tak wspaniałą imprezę, byłem pierwszy raz, przejechałem cała Polskę I mimo pogody było warto. Serce rośnie jak widać ile jest naszej braci modelarskiej i a tym bardziej zdolne dzieciaki które idą w nasze ślady Wysłane z mojego SM-G990B przy użyciu Tapatalka Staramy się jak możemy by ta impreza miała jak najlepszy klimat 1 1
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. modelpiotrek Opublikowano 15 Września Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 15 Września Zdjęcia naszego kolegi Tomka Czecha ze Skrzydlatego więcej w linku poniżej https://www.facebook.com/skrzydlatyraciborz/posts/pfbid0uBQa4k4H9GgFSZPjKN4MZipKhRrZMVWev3T9XPZhzhWUj8jAuALaQuKJJp1Uiq5Tl 5 1
Iras 11 Opublikowano 15 Września Opublikowano 15 Września Piotrek mimo pokonanych kilometrów , warto było jechać jak wiesz mnie deszcz nie przeszkadza , nalatałem sie do bólu . Dziękuję za miłe przyjęcie i wspaniałe ugoszczenie Jak zdrowie pozwo;i to będę zawsze do was przyjeżdżał . Pozdrawiam cały zespół . 1
robas69 Opublikowano 15 Września Opublikowano 15 Września Silniki ŻUBRA grzane:-). Latał? Niestety nie mam fb żeby zobaczyć zdjęcia.
modelpiotrek Opublikowano 15 Września Autor Opublikowano 15 Września 1 godzinę temu, Iras 11 napisał: Piotrek mimo pokonanych kilometrów , warto było jechać jak wiesz mnie deszcz nie przeszkadza , nalatałem sie do bólu . Dziękuję za miłe przyjęcie i wspaniałe ugoszczenie Jak zdrowie pozwo;i to będę zawsze do was przyjeżdżał . Pozdrawiam cały zespół . Irek jesteś mi przyjacielem i Twoja obecność u nas na naszym pikniku jest dla mnie naprawdę wspaniałym czasem 6 minut temu, robas69 napisał: Silniki ŻUBRA grzane:-). Latał? Niestety nie mam fb żeby zobaczyć zdjęcia. Na razie Irek kołował nawet w duecie z Piotra PZL P11C Film z nocnego pokazu na Raciborskim Airshow Polecam w 4K 2
vaderjk Opublikowano 16 Września Opublikowano 16 Września Wysłane z mojego 23013PC75G przy użyciu Tapatalka 1 1
Rekomendowane odpowiedzi