myszorek1212 Opublikowano 27 Marca 2009 Opublikowano 27 Marca 2009 Witam! Poszukuję planów szybowca z depronu. Oczywiście taki szybowiec pod 2 kanałową aparaturę i żeby rzucało się z ręki lub z jakiegoś wzgórza. Jeżeli są takowe plany to poprosiłbym żeby rozpiętość skrzydeł była do 2m. Pozdrawiam! P.S. Nie mogłem szukać na forum, ponieważ korzystam internetu w telefonie, a za to się płaci.
meloow Opublikowano 27 Marca 2009 Opublikowano 27 Marca 2009 za wiedze i usługi też się płaci a może by tak avatarka dodać do profilu ! zamiast pisać posta wystraczy poszukać no chyba że aż bark bardzi się pali że trzaba było już teraz napisac tego posta :twisted: polecam guppy lub TOTO
VJ_Adams Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 guppy z depronu? pierwszy raz się spotykam, może ktoś jakiś post wrzuć.
meloow Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 VJ_Adams for you http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=3637&postdays=0&postorder=asc&start=0 znaleziono dzięki opcji SZUKAJ :twisted: i minimum chęci !
madrian Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 meloow - Starsi użytkownicy zawsze mają przewagę. Chcesz czy nie, pamięta się wiele rzeczy - czy były, pod jakim hasłem etc. Czasem po prostu wyszukiwarka nie pokazuje najbardziej oczywistych tematów, bo ktoś je dziwnie zatytułował albo wspomniał coś mimochodem (OT) w innym temacie. Trzeba o tym pamiętać. Z drugiej strony, za lenistwo tylko "dyscyplinka" w dawce minimum 5 na gołą skórkę szyneczki. :twisted:
meloow Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 madrian jeden już dziś dostał odemnie ale 5 punktów (krawat) za całokształt a drugiej strony właśnie po to jest opcja szukaj aby z niej korzystać. Oczywiście do VJ_Adams nie mam nic bo być może nie czytał tego tematu, dlatego też dostał linka.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.