Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jakub Baran Opublikowano Środa o 09:51 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano Środa o 09:51 W terminie 1-3 sierpnia ekipa IMAC Poland brała udział w międzynarodowych zawodach IMAC Hungary Cup, które rozgrywane były na lotnisku w Jakabszallas! Jako Polacy nie mieliśmy blisko, ale czego się nie robi żeby konkurować z innymi - my mieliśmy 1150 km w jedną stronę.. Zawody rozegrane były na pięknym lotnisku, na terenie którego znajdowało się dosłownie wszystko - hotel, restauracja, hangar dla modeli, basen, kręgle, bilard czy pub! 🤩 Na tych zawodach w końcu udało mi się stanąć na podium w kategorii Freestyle! Zająłem 🥉 miejsce! 💪 Natomiast w Unlimited zająłem 5 miejsce. Nasza Polska reprezentacja uplasowała się na następujących miejscach: Sportsman: 7 miejsce - Mikołaj Gruszewski 9 miejsce - Guido Schneider Intermediate: 5 miejsce - Karol Szendi 7 miejsce - Marcin Kościelak 9 miejsce - Radosław Salomonik Advanced: 5 miejsce - Mirosław Sałam Trzeba również pogratulować naszym sędziom biorącym udział w zawodach - Maciek Idczak, Karol Szendi oraz Sylwia Falkowska ! 💪 5 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi