tom000 Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Witam Poniżej moje wypociny montowaniu filmów.Co prawda jakość jest "przytłaczająca" ale dopiero dziś pierwszy raz siadłem do Movie Maker-a. NA filmie widać że ujęcia często mają się nijak do muzyki,wiecie jak w tym programie precyzyjnie zmieniać czasy ujęć? Z góry dzięki za pomoc i życzę miłego oglądania :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek872 Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Normalnie można przycinać wybrane klatki,a dla uzyskania dobrej jakosci wybieraj przy konwertowaniu opcje video wysokiej jakosci (PAL) i wrzucaj sobie na Vimeo bo You tube czesto usuwa scieżke dzwiekową i mocno kompresuje film pogarszając jakosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom000 Opublikowano 29 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 A możesz napisać jak to robisz? JA robiłem tak że przesuwałem koniec albo początek ujęcia na osi czasu ale dokładność była raczej marna Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomisław Piotr Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 No brawo! Filmik w którym widac, że autor chciałpokazac cos wiecej, niż to, że samolot leci. Movie Maker skutecznie Ci w tym przeszkadzał ale nie przejmuj się, ż czasem nabierzesz wprawy. Unikaj tych badziewnych przejśc z rospadającymi sie kawałkami itp. Najlepiej tnij "na ostro" ewentualnie "ratunkowy przenik", jeśli nie montują się obrazki. Sztuczki techniczne opanujesz z czasem. Nie wiem czy w MM pokazuje się ścieżka muzyczna w formie wykresu, to najlepszy znacznik, bo widac akcenty muzyczne. Próbuj dalej, to naprawdę dobre jak na początek, reszta to kwestia inwencji i wprawy. Gratuluję! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom000 Opublikowano 30 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Dzięki Będę ćwiczył A wy jakich programów używacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 30 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 ...da się słuchać Obejrzeć też można bez większej szkody na zdrowiu :wink: Okolica ładna... Bądź wytrwały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom000 Opublikowano 31 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Bo to trzeba mieć specjalne okulary antywstrząsowe do oglądania tego filmu Wiało tak że modelem miotało na wszystkie strony więc nie było mowy o spokojnym prowadzeniu modelu,z resztą gdyby były lepsze warunki do latania to bym pewnie latał normalnie a nie bawił się w przyklejanie telefonu do modelu :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.