czhomik Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Witam Mam na imie Mariusz, Mam 18 lat i jestem z Torunia . Pierwszy model zbudowalem w 2002roku. Interesuję się głównie modelami latającymi i pływającymi ślizagami klasy ECO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelmaniak Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Witaj wśród szaleńców... :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rc Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 witaj w gronie modelarzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelarzkobi Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Witaj w naszym gronie modelarzy :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafix Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Witaj na forum :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 Siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maybach Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 Witaj Toruniaku w dodatku ze szkoły obok mojej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.