darek.3333 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 E no bomba ten Kamerun.Ja się cały czas zastanawiałem, jak tu zapakować EG na moje wyprawy, żeby się zmieścił do samolotu. No i w końcu oświeciło mnie, jak kolega przyniósł na lotnisko Juniora S, który ma odkręcany pionowy statecznik. Nabędę takiego i mi się zmieści prawie do każdej walizki A nie lepiej załadować jakiś super mega pakiet i polecieć modelem za samolotem , który byłby ruchomą platformą? Tego nawet kolega Baxter12 nie robił.... :wink: Chyba jednak skorzystam z rady instruktora i nie spróbuje kamerunowego lądowania w skali 1:1. Samoloty, na których mam czasami okazję polatać mogą tak ładnie nie zawisnąć na drzewie i podrapanie :ass: murowane :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 coś znalazłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stach34 Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 :shock: Dobre ! ,FPV to dobra rzecz tylko łatwo można zgubić poczucie odległości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.