TEQ Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Witam Kraków wita wiosnę- 4 kwietnia o godzinie 10 odbędzie się oficjalne otwarcie sezonu modelarskiego na terenie lotniska w Pobiedniku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extream Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 W sobote ? :? Trochę lipnie.... Zawsze było w niedziele ... ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milko Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Jeśli pogoda dopisze najprawdopodobniej będę, napiszcie jakie "atrakcje"(modele jakieś zawody) są planowane o ile są? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artemis3 Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Atrakcji na pewno będzie sporo bo szykuje sie wiele nowych modeli (i modelarzy). Oficjale zawody nie będa rozgrywane ale napewno polatamy coś w S8 ogólnie cała sobota to modele RC. Natomiast dla tzw modelarzy niedzielnych w niedziele () przewidywane są rzutki, wolnoloty itd. Zapraszamy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablos Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 no to i ja wpadnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TEQ Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Artur wyręczył mnie w odpowiedzi. A co do tych oblotów to racja- już od wielu znajomych słyszałem, że coś oblatują. Osobiście zamierzam przynajmniej dwa modele oblatać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytan12 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Witam,a tak z ciekawości kiedy rozpoczniemy sezon na ''Śmietniku" :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TEQ Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Sezon na śmietniku? Sezon dla mnie praktycznie nigdy się nie kończy, nigdy nie zaczyna. Można powiedzieć, że w Krakowie latanie jest cały rok A tak poza tym to już na pewno ktoś zaczął latanie "na śmietniku"... Przecież taka ładna pogoda :wink: No i oczywiście pogoda na wecond zapowiada się świetna- więc warto przyjechać, polatać, porozmawiać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawomir Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Oczywiscie ze lataja na smietniku. Nawet w tygodniu spotykam modelarzy po poludniu jak wracam z pracy. Do zobaczenia w pobiedniku. Pozdrawiam Slawomir. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytan12 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Witam,było zakończenie sezonu,było :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TEQ Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Witam,było zakończenie sezonu,było Oj wiem że było, osobiście się zjawiłem, nawet startowałem w zawodach 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milko Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Trochę polatałem-atmosfera fajna, pogoda genialna :-D, cóż chcieć więcej : Reszta do obejrzenia tutaj: http://picasaweb.google.com/Pawelmilk/PobiednikWielkiOtwarcieSezonu2009#slideshow/5320861389115001762 ;-) Niestety fotki ostre tylko pod wiatr więc ze stricte "pikniku" mało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek4wd Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Ja niestety nie dotarłem do Pobiednika, ale na śmietniku były pustki - co chyba świadczy o tym że wszyscy byli na lotnisku Tu są fotki ze śmietnika. W Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TEQ Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 http://picasaweb.google.com/PawelTEQ/OtwarcieSezonuPobiednik2009# Zdjęcia z pobiednika. Jeżeli jeszcze ktoś ma jakieś zdjęcia/filmy- proszę o dodanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadek041 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Witajcie ja także byłem na otwarciu sezonu i mam trochę fotek i filmik tak że wrzucam naprawdę fajnie było i też trochę polatałem moim malutkim elektrykiem. No i to tyle zdjęć wszystkie wkleiłem co miałem większość z powietrza. Będzie jeszcze filmik tylko wgrać muszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_F3J Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Fajne fotki ps. co to za model na ostatnim zdjęciu?z daleka przypomina mi to troche aeroprakta... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadek041 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 He he wiedziałem że będzie wyglądał jakby to był model ale nie nie jest to model to startująca prząśniczka w skali 1:1 a w środku żywa figurka pilota też w skali 1:1 tak sobię pstryknąłem zdjęcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_F3J Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 tadek041, chyba nie masz racji,bo prząśniczka jak sobie przypominam to nie miała usterzenia T to jest chyba aeroprakt a-20 porównaj sobie te dwie fotki : http://www.aeroklubkujawski.pl/images/photoalbum/79_t2.jpeg http://images43.fotosik.pl/99/d36d9a3d7efa50b3med.jpg pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milko Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 tadek weź po usuwaj te img,psuje to efekt :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadek041 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 a jak ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.