Deem Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Od dwóch dni próbuję ustawić w nadajniku funkcję "butterfly". Niby w instrukcji wszystko jest ale przy braku znajomości obcych języków z ustawień wychodzi tylko sieczka. Potrzebna pomoc! Najlepiej krok po kroku, jak lamerowi.
m5m Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 jesli to tak jak w 22 a powinno byc podobnie to narpiierw phase setting ustawic ktora faza jest ktora potem phase assingnment a potem juz tylko wing mixers i powinno grac
motyl Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Pierwsze primo: W MC19 jest troszkę inaczej niż w MC22,Fazy lotu sa nie zależne od butterfly Drugie primo: Fajnie jest ustawić sobie język MENU na angielski ( dla mnie bardziej przyswajalny, chociaz 8lat uczyłem sie niemieckiegi) Trzecie primo: Wchodzisz w WING MIXER i tam ustawiasz: Break->Elevator Break -> Flaps Break ->Ailerons Break to hamulce czyli drażek gazu, gaz na MAXa buttefly schowany gaz minimum motylek się otiera. Nie zapomnij przypisać sobie przełącznika do każdego z tych mikserów jeden i ten sam !! !! jeśli jakeiś problemy to wieczorem mogę ci więcej napisac
Deem Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Fajnie jest ustawić sobie język MENU na angielski I owszem, mniej gryzie w oczy. Dzięki. Bez męki się nie obeszło ale teraz jest ok.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.