Deem Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Od dwóch dni próbuję ustawić w nadajniku funkcję "butterfly". Niby w instrukcji wszystko jest ale przy braku znajomości obcych języków z ustawień wychodzi tylko sieczka. Potrzebna pomoc! Najlepiej krok po kroku, jak lamerowi.
m5m Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 jesli to tak jak w 22 a powinno byc podobnie to narpiierw phase setting ustawic ktora faza jest ktora potem phase assingnment a potem juz tylko wing mixers i powinno grac
motyl Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Pierwsze primo: W MC19 jest troszkę inaczej niż w MC22,Fazy lotu sa nie zależne od butterfly Drugie primo: Fajnie jest ustawić sobie język MENU na angielski ( dla mnie bardziej przyswajalny, chociaz 8lat uczyłem sie niemieckiegi) Trzecie primo: Wchodzisz w WING MIXER i tam ustawiasz: Break->Elevator Break -> Flaps Break ->Ailerons Break to hamulce czyli drażek gazu, gaz na MAXa buttefly schowany gaz minimum motylek się otiera. Nie zapomnij przypisać sobie przełącznika do każdego z tych mikserów jeden i ten sam !! !! jeśli jakeiś problemy to wieczorem mogę ci więcej napisac
Deem Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 Fajnie jest ustawić sobie język MENU na angielski I owszem, mniej gryzie w oczy. Dzięki. Bez męki się nie obeszło ale teraz jest ok.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.