AndyW Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 Witajcie Od kilku miesięcy zaglądania TUTAJ, i w końcu nadszedł czas rejestracji i przywitania się. Witam i pozdrawiam wszystkich, a już drugi raz osoby z forum Alexa. Mam na imię Andrzej, jestem z Włocławka mam dopiero 37lat :wink: . Modelarstwem interesuję się od 7 lat. Do końca zeszłego sezonu były to modele spalinowe, jednak zaczynam powoli przechodzić na szybowce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 A witamy kolejnego szybownika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafix Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 Witaj na forum :!: :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelarzkobi Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 Witaj w naszym gronie :!: Czemu przechodzisz na szybowce spaliny się już znudziły :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 Cześć! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyW Opublikowano 8 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 Witaj w naszym gronie :!: Czemu przechodzisz na szybowce spaliny się już znudziły :wink: Może nie do końca, ale zdecydowanie warto spróbować. Kiedyś na szybowce nie mogłem patrzeć, a teraz proszę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.