AndyW Posted March 8, 2007 Share Posted March 8, 2007 Witajcie Od kilku miesięcy zaglądania TUTAJ, i w końcu nadszedł czas rejestracji i przywitania się. Witam i pozdrawiam wszystkich, a już drugi raz osoby z forum Alexa. Mam na imię Andrzej, jestem z Włocławka mam dopiero 37lat :wink: . Modelarstwem interesuję się od 7 lat. Do końca zeszłego sezonu były to modele spalinowe, jednak zaczynam powoli przechodzić na szybowce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
motyl Posted March 8, 2007 Share Posted March 8, 2007 A witamy kolejnego szybownika Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafix Posted March 8, 2007 Share Posted March 8, 2007 Witaj na forum :!: :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
modelarzkobi Posted March 8, 2007 Share Posted March 8, 2007 Witaj w naszym gronie :!: Czemu przechodzisz na szybowce spaliny się już znudziły :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomek Posted March 8, 2007 Share Posted March 8, 2007 Cześć! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndyW Posted March 8, 2007 Author Share Posted March 8, 2007 Witaj w naszym gronie :!: Czemu przechodzisz na szybowce spaliny się już znudziły :wink: Może nie do końca, ale zdecydowanie warto spróbować. Kiedyś na szybowce nie mogłem patrzeć, a teraz proszę . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.