smootny Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Witam Po ostatnim próbnym oblocie modelu uszkodzony został mój odbiornik - odbiornik_8ch_corona_rp8d1 - oderwał się przewód antenowy. W chwili obecnej niewidzę miejsca w którym trzeba to przylutowac. Czy ktoś jest w posiadaniu jakiegoś schematu wg którego mógłbym znalesć punkt przylutowania anteny ?? pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweln7 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Witam oto fotka mojej corony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smootny Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Dzięki za pomoc - po wlutowaniu śmiga jak ta lala :] . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smootny Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Szukam również strony WWW producenta tych odbiorników. A może,, ktos wie jaka powinna byc prawidłowa długość anteny tego odbiornika?? Jaki przewód (zamiennik) można do niego zastosować ? Wczoraj nistety znów kawałek anteny uległ uszkodzeniu.. edit: ok znalazłem stronę www http://www.corona-rc.com Przemiła pani Tina Huang udzieliła mi wyczerpującej informacji: Antena musi miec długosć 1 metra i grubość jak to ujeła - "obojętnie jaka" byle by rzewód nie był drutem a plecionką . POZDRAWIAM. Mariusz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.