laminat Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 co powiecie gdybym okleił tylko i wyłacznie miejsce od dzwigara do spływu bo na natarciu jest keson - czy mozna tak zrobic czy trzeba okleic całosc - kwestia funduszy dzieki z gory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 laminat, może byś rozwinoł temat a ne pisal półgębkiem ? Po co będizesz oklejał?? wystarczy keson i dźwigar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motylasty Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 Powiemy, że miałbyś oklejone skrzydło od dzwigara aż do spływu. A co powiesz gdybym zamiast dwóch kółek w podwoziu zastosował tylko jedno z prawej strony, bo akurat jestem praworęczny. Oklej całość i nie kombinuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal B. Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 co powiecie gdybym okleił tylko i wyłacznie miejsce od dzwigara do spływu bo na natarciu jest keson - czy mozna tak zrobic czy trzeba okleic całosc - kwestia funduszy dzieki z gory Tak się robi. Ale jeśli masz keson balsowy to musisz go czymś polakierować by nie chłonął wody i miał w miarę gładką powierzchnię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laminat Opublikowano 9 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 no własnie chyba tylko Rafal B. zrozumiał o co mi chodzi. ale napisze bardziej zrozumiale mianowicie mam skrzydło z podwojnym kesonem balsowym (dolnym i gornym) i mam pytanie czy tak mozna zrobic ze kesony zalakieruje caponem a od kesonu do spływu pociagne folie z jednej i drugiej strony. co wy na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wieczu Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 laminat.... az tak bardzo musisz zjechac na kosztach? zalezalo by mi na tym jak model wyglada a nie na koszcie 10-20zl? zalezy czy oklejasz jak japonka to gora 5zl? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.