laminat Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 co powiecie gdybym okleił tylko i wyłacznie miejsce od dzwigara do spływu bo na natarciu jest keson - czy mozna tak zrobic czy trzeba okleic całosc - kwestia funduszy dzieki z gory
motyl Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 laminat, może byś rozwinoł temat a ne pisal półgębkiem ? Po co będizesz oklejał?? wystarczy keson i dźwigar
Motylasty Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Powiemy, że miałbyś oklejone skrzydło od dzwigara aż do spływu. A co powiesz gdybym zamiast dwóch kółek w podwoziu zastosował tylko jedno z prawej strony, bo akurat jestem praworęczny. Oklej całość i nie kombinuj.
Rafal B. Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 co powiecie gdybym okleił tylko i wyłacznie miejsce od dzwigara do spływu bo na natarciu jest keson - czy mozna tak zrobic czy trzeba okleic całosc - kwestia funduszy dzieki z gory Tak się robi. Ale jeśli masz keson balsowy to musisz go czymś polakierować by nie chłonął wody i miał w miarę gładką powierzchnię.
laminat Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 no własnie chyba tylko Rafal B. zrozumiał o co mi chodzi. ale napisze bardziej zrozumiale mianowicie mam skrzydło z podwojnym kesonem balsowym (dolnym i gornym) i mam pytanie czy tak mozna zrobic ze kesony zalakieruje caponem a od kesonu do spływu pociagne folie z jednej i drugiej strony. co wy na to?
Wieczu Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 laminat.... az tak bardzo musisz zjechac na kosztach? zalezalo by mi na tym jak model wyglada a nie na koszcie 10-20zl? zalezy czy oklejasz jak japonka to gora 5zl? pozdrawiam
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.