makaroni Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 A to moja pierwsza obsesja Z modelarstwem rc dopiero zaczynam więc póki co jest na drugim miejscu Szkoda tylko, że nie ma jak na motocyklu zbytnio modeli przewozić
ertman_176 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 To może Kruup przedstaw nam swój "warsztat" tatuażu. Raz byłem w "profesjonalnym" studiu aby zasięgnąć informacji i cennika. NIe było najgorzej ... ALe skoro mamy tutaj prawie profesjonaliste to czemu by nie wspomóc [ prosta sprawa] a że do Żyrardowa już się wybieram pare lat to tym bardziej. Moich hobby bym raczej nie zmieścił w liście ... Ale po krótce standard czyli modelarstwo, grill, akwarium
ECO400 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 a ja tam mam niewiele hobby :roll: 1 miejsce---modelarstwo 2 miejsce---lotnictwo 3 miejsce---wędkarstwo spiningowe 4 miejsce---motoryzacja (głównie ładne samochody) TUNING jest do :ass:
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.