Marcinmb Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Panowie... xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makaroni Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 A to moja pierwsza obsesja Z modelarstwem rc dopiero zaczynam więc póki co jest na drugim miejscu Szkoda tylko, że nie ma jak na motocyklu zbytnio modeli przewozić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 To może Kruup przedstaw nam swój "warsztat" tatuażu. Raz byłem w "profesjonalnym" studiu aby zasięgnąć informacji i cennika. NIe było najgorzej ... ALe skoro mamy tutaj prawie profesjonaliste to czemu by nie wspomóc [ prosta sprawa] a że do Żyrardowa już się wybieram pare lat to tym bardziej. Moich hobby bym raczej nie zmieścił w liście ... Ale po krótce standard czyli modelarstwo, grill, akwarium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 a ja tam mam niewiele hobby :roll: 1 miejsce---modelarstwo 2 miejsce---lotnictwo 3 miejsce---wędkarstwo spiningowe 4 miejsce---motoryzacja (głównie ładne samochody) TUNING jest do :ass: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.