ojdas Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Witam, Próbowałem dziś odkopać wątek dotyczący instrukcji obsługi MX-16s, niestety dużo się o tym pisało i nawet pojawiła się... ale po kontakcie z osobą, która ją miała okazuje się, że jej już nie ma Może ktoś z Was ma i może mi takową udostępnić/sprzedać. pzdr. Piotr
Dj. Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Witam, miałem ją na płycie cd - poszukam... Kurcze nie mogę znależć tej płytki, ale mam całą instrukcje wydrukowaną i zbindowana. Jeżeli chcesz moge Ci wysłac te książkę, podaj adres na PW.
Rob Mc Fly Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Mam na zbyciu (za free) instrukcję w postaci pliku luźnych kserokopii- każda strona na oddzielnej kartce. Taką instrukcję dostałem ze sklepu (przemilczę którego) po wielokrotnym przypominaniu się. Dotyczy ona wersji z niemieckim menu- ale to nie przeszkadza zbytnio w posługiwaniu się nią. Dodatkowo jako bonus taka sama instrukcja na płytce w PDFie. Jeżeli reflektujesz na taki zestaw to wrzuć swoje namiary do wysyłki na PW. Jeśli szybko odpowiesz to jutro mógłbym Ci to wysłać.
KonradB Opublikowano 31 Lipca 2009 Opublikowano 31 Lipca 2009 Witam, Od niedawna jestem posiadaczem aparatury MX-16S. Jak dla mnie jest to gigantyczy przeskok z Futaby. Jeżeli jest ktoś na tyle uprzejmy, że może udostępnić instrukcję w języku polskim to byłbym bardzo wdzięczny. Pozdrawiam wszystkich posiadaczy MX16S
Piotrek2136 Opublikowano 31 Lipca 2009 Opublikowano 31 Lipca 2009 ja gdzieś mam ją w pdfie mogę Ci wysłać na @ jeśli chcesz... tylko podaj
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.