maxiiii Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Zaprojektowałem i zbudowałem kolejnego drona military do zrzucania granatów na " z góry upatrzone pozycje". Dane techniczne zrzutu: wydruk 3D petgi pla. To akurat obojętne bow powietrzu nie nagrzeje się do poziomu stopienia. 8 sztuk imitacji granatów 40mm, też wydruk jedno serwo z modem 180 ypu 996 lub 995 - najtańsze jakie sąmożliwe. długi rzep z dodrukowanym zaczepem i kluczem. sterowanie jednym kanałem RC 1000-2000us Dron to też taki nowy wytwór składanka. Rama MARK4 V3 13inch silniki 5010 360kv śmigła 10x9x3 lipo 6s 5000mAh ESC jakieś tanie 45A Dodatkowa przetwornica 6S 5A na 5V(do serwa w ramach bezpieczeństwa. Bez kamery (chwilowo niepotrzebna) Poniżej zdjęcia i film demo jak to działa. https://youtu.be/nmlO4b_z13U
Andrzej68IX Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Marku wybacz: piękny, ładny, gratuluję pomysłu ale jakoś tak za blisko mamy do granicy gdzie toczy się ..... i mam tylko takie nieprzyjemne skojarzenia. Do tego teraz ten pomarańczowy nominat do Nobla szaleje na Bliskim Wschodzie. Nie dziękuję 1
Rekomendowane odpowiedzi