oki188 Opublikowano Wtorek o 15:43 Opublikowano Wtorek o 15:43 W tym roku postanowiłem zakończyć obecnie przygodę z heli a więc wyprzedaje wszystko co posiadam. Na początek modele uzbrojone w systemy z pakietami, wystarczy podłączyć własny odbiornik naładować pakiety i latać 1. Align 550X z mojej floty. Model u mnie od nowości 4 lata. Nigdy nie miał kreta. Pod koniec 2025r wymienione łożyska w ramie, okuciach i ogonie na nowe firmy EZO, oraz wszystkie snapy w całej mechanice. Łopaty WD553. Z modelem są 3 pakiety zasilające 2x Gens 5000 45C oraz 1x CNHL 5000 40C w dobrej kondycji. Co do aspektów wizualnych jak na 4 latka ma się idealnie, kabinka wiadomo troszkę spękany lakier ale to normalne w Alignie. Na kabince szybko zapinki LOXX. Mechanicznie model w idealnym stanie nie wymagający wkładu finansowego. Wyposażenie: • Silnik Align 730MX (960KV) • Serwa Align DS820 na tarczy • Serwo Align DS825 na ogonie • Regulator obrotów RCE-BL100A (brandowany Hobbywing 120A v4) • System BeastX Ultra Pro z ratunkiem. Cena 2500zł 2. Align 700X z mojej floty. Model u mnie od roku. Nigdy nie miał wypadku. Łopaty RJX700. Z modelem są 2 pakiety zasilające HV CNHL 5000 40C w dobrej kondycji. Co do aspektów wizualnych stan ma się idealnie, kabinka ma założone szybko zapinki LOXX. Mechanicznie model w idealnym stanie nie wymagający wkładu finansowego. Wyposażenie: • Silnik Align 850MX (490KV) • Serwa Align DS820M na tarczy • Serwo Align DS825M na ogonie • Regulator obrotów HV RCE-BL130A (brandowany Hobbywing HV130A) • System BeastX Ultra Pro z ratunkiem. Cena 4000zł CENY NIE PODLEGAJĄ NEGOCJACJOM. TYLKO ODBIÓR OSOBISTY GLIWICE NIE ROZKRĘCAM, NIE WYSYŁAM
Rekomendowane odpowiedzi