KRUUP Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Witam. Kupiłem wczoraj takie o to ściski, przydatne w modelarstwie. Kupiłem w sklepie KAUFLAND, to sieć sklepów wiec pewnie są i w waszych miastach. A cena to 1zł. za wszystkie, nie za jeden. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TEQ Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Pytanie tylko, jak szybko się rozlecą :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paniol2005 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Nie rozlecą-mam je parę lat. Tylko ja za nie zapłaciłem troszkę więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 "Tylko ja za nie zapłaciłem troszkę więcej." No i właśnie o to chodzi , te po 1 zł u mnie niedługo wytrzymały, z Castoramy są dobre ale droższe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ybami Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Ja tez kupilem w KAUFLANDZIE te same ściski i zaplacilem za komplet 2,50 zł :shock: EDIT: Ktoś w dziale giełda sprzedaje je po 6,99 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRUUP Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Ja tez kupilem w KAUFLANDZIE te same ściski i zaplacilem za komplet 2,50 zł U nas lepszy kaufland Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Ja tez kupilem w KAUFLANDZIE te same ściski i zaplacilem za komplet 2,50 zł U nas lepszy kaufland ... Albo ściski gorsze... :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 ja kupowalem i tu i tu i niestety zaden juz nie istnieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 moje za 6 zeta 3 rok służą i są ciągle w dobrej kondycji . :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrZ Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Miałem takie ściski. Już przy pierwszy użyciu rozleciał się jeden. Wyrzuciłem to dziadostwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paniol2005 Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 "Tylko ja za nie zapłaciłem troszkę więcej."No i właśnie o to chodzi , te po 1 zł u mnie niedługo wytrzymały, z Castoramy są dobre ale droższe 6 zł w Tesco. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msegen Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Ja za 10 zł kupiłem 50 ścisków , tylko tych mniejszych , ale nazwy sklepu nie pamiętam , wiem że to był sklep budowlany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nergal Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Taki komplet w "oszołomie" kosztował mnie coś koło 2 zł.Kupiłem jeszcze 2 komplety trochę mniejszych.Służą ponad rok i mają się bardzo dobrze. Muszę jeszcze kupić takie zaciski rozsuwane. Motylasty takich używał przy budowie któregoś z kolei Toto i wyglądały one na trudne do zastąpienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.