mariusz70 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 http://modele.sklep.pl/product_info.php?products_id=8641 Co szanowne grono sądzi na ten temat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Tutaj nie co informacji o tym modelu. (wyszukane dzięki opcji szukaj ) A tak poza tym Mariusz postaraj się na przyszły raz nazwać temat w taki sposób aby coś mówił o tym co jest w "środku". Zastanów się co chcesz wiedzieć, pytaj z sensem a nie tylko po to by był jakiś temat. Tym bardziej że umieściłeś tak słabo przemyślany temat w dziale który wymaga już nie co większego zaangażowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz70 Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Dzięki za pomoc Szukałem za pomocą opcji "szukaj" tylko coś mój komputer po kliknięciu resetuje sie ale to nie to forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanisław Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 A tak wogóle to o co chodzi z tym sklepem. Sklep jak każdy inny. Aviator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek872 Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 Nie jest to może najlepszy z Yaków tej wielkości ale za te pieniądze nie mozna zbyt wiele wymagać na pewno model wyjdzie wagowo gorzej od firmowych Yaków no i wykonanie też nie bedzie na nawyższym poziomie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 32 powierzchnia skrzydeł i niemal 3 kg wagi. Model przeznaczyłem pod opał na kominku. Tu spełni się znakomicie. :wink: Szkoda nerwów i pieniędzy na niego . Ja mam o nim b. złe zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 32 powierzchnia skrzydeł i niemal 3 kg wagi. Model przeznaczyłem pod opał na kominku. Tu spełni się znakomicie. Aj Tomek Tomem, mogłeś powiedzieć mi zanim go ulotniłeś w kominie Dałbym Ci za niego ekwiwalent wagowy w normalnym opale (drewno cięższe), ba nawet 2krotnie większy, napewno bardziej energetyczne paliwo do pieca niż balsa, a ja bym miał frajde Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.