Barlu Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Dziś :!: :wink: Już po... Kilka zdjęć z lotów, film dam jutro lub dziś późnym wieczorem :mrgreen: [bo muszę zmontować z 15sekunodywch filmów, bo coś popsułem w aparacie i nie wiem jak przestawić, nagrywa tylko 15sek.] Oblot w 99% udany. Przed startem wyrwało jedno mocowanie skrzydła[ale taśma czyni cuda] i silnik się obluzował PS: Aparat już zrobiłem :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary14 Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Bardzo ładnie prezentuje się w powietrzu [ale taśma czyni cuda] Hahaha skąd ja to znam ?? :wink: W moim przypadku - czarna izolacyjna :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barlu Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Pozostał jeden i największy problem z tym modelem :/ Nazwa :mrgreen: Będę musiał spędzić długie wieczory by nadać mu dobre imię xD A oto film: [zmontowany z kilku 15sekundowych a więc co chwilkę zmiana akcji ;D] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.3333 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Moje gratulacje - swietnie wygląda w powietrzu i świetnie lata. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.