witold_pi Opublikowano 24 Lipca Opublikowano 24 Lipca Poszukiwany kontakt z modelarzem P. Tadeuszem Madejem z Katowic. Czy coś ktoś wie co się z nim dzieje? Ostatni jego post na face jest z grudnia 25r.
Marek_Spy Opublikowano Czwartek o 18:08 Opublikowano Czwartek o 18:08 Moze ktos wmodelarni na paderewie wie
witold_pi Opublikowano Czwartek o 20:24 Autor Opublikowano Czwartek o 20:24 BYŁA ZAMKNIETA PRZEZ WAKACJE , BYŁEM POD DRZWIAMI 😞
Jerzy Markiton Opublikowano Piątek o 17:01 Opublikowano Piątek o 17:01 Nie odbiera moich telefonów od stycznia tego roku..... Nie mam kontaktu do jego syna. - Jurek
witold_pi Opublikowano Piątek o 19:09 Autor Opublikowano Piątek o 19:09 na fb też w tym roku cisza, no i chorował poważnie na serce
witold_pi Opublikowano 20 godzin temu Autor Opublikowano 20 godzin temu Dostałem informację, że zmarł pod koniec zeszłego roku 😞
witold_pi Opublikowano 18 godzin temu Autor Opublikowano 18 godzin temu Potwierdziła te informacje druga osoba .\ RIP Tadku
Jerzy Markiton Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu Czy ktoś z kolegów dysponuje namiarem na jego syna - Grześka ? - Jurek
Rekomendowane odpowiedzi