aftur Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Witam po długiej walce poddałem się kupiłem kabel do mojego nadajnika Walkera, model HM-22E-Z-33 wraz z oprogramowaniem PpJoi niby wszystko się instaluje, ale za holere nie reaguje na ruchy nadajnika, czy jest możliwe ze to system Vista jest winny, albo coś źle robię czy to w ogóle pójdzie na Viście. Nie wiem czy wolno ale dam linka z ebay.de gdzie był zakupiony. Proszę o pomoc bo ręce opadają. http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&item=180327458220 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Prawdopodobnie nie jest przeznaczony do twojego nadajnika.Na stronie jest napisane że obsługuje następujące symulatory :Das Set ist z.B. geeignet für: Walkera Dragonfly, Lama, Robins, Apache, Esky, E-Sky, Wasp, Skyartec Cessna 182, Mentor T-34, Pitts, Reely, BMI, Honey Bee, Honey Bee King, Belt CP, Commanche, Aerofly, Easyfly, FMS, Reflex, Microsoft Flight Simulator, Realflight G2, Piccofly, RC/Helicopter, Realflight Deluxe, Realflight G2, ReVolt, Big Scale Racing, X-Plane, ,ale tak na prawdę połowa to FMS.I jeszcze: PPM kompatible Fernsteuerungen (Graupner, Futaba, Multiplex, Hitec, Walkera, E-Sky) mit passenden Anschluss und viele mehr ....czyli do nadajników z modulacją PPM. Zasadnicze pytanie.Włączyłeś nadajnik po podłączeniu do PC? Miałem ten nadajnik i z kablem kupionym w Helikoptery-pl i nie było żadnego problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftur Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Witam dziękuje za zainteresowanie, problem polega na tym ze w ogóle go vista nie widzi tzn. kabelek jest zainstalowany, ale nie może się połączyć z nadajnikiem. Pisałem ze sprzedawcą kabelka, ma mi wysłać adapter, pasujący do mojego nadajnika, tylko ze ten który mam wydaje się dobry jest ze czterema bolcami chyba że chodzi o połączenia w środku kabla na razie czekam wydaje mi się że na darmo ale zobaczymy. Ps. Próbowałem tak jak opisałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.