remzibi Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Mam regulator 3 fazowy , po podpieciu zasilania odgrywa melodyjke "byly sobie kurki trzy, i gesiego sobie szly" . Kazdy zna te melodyjke ? mam nadzieje tak . Pytanie jakiej firmy jest to regulator ? - (prawdopodobnie 30A) , moze komus jego regler tez gra taka muzyczke ? i ma jeszcze oryginalna nalepke . Musze go zaprogramowac - timingi , hamulce i inne cudaki (wlozylem go do mustanga) , tylko co to za firma ? . Kiedy wlacze go z gazem na MAX odgrywa inna melodyjke (tryb programowania) i gra 5 sekwencji roznych sygnalow po 3 razy kazdy . Nie pomaga mu ustawianie jak Towerpro na srodek - efekty daje dzwignia na dol i do gory - ale nie mam popjecia jakie to funkcje (hamulec udaje sie wlaczac i wylaczac) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Fotka,fotka duuzo pomoze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Pokaż go, może ktoś skojarzy po wyglądzie, w końcu pytasz o firmę. A podobieństwo sposobów programowania może być złudne (ale może też być idealną kopią innej firmy). W każdym razie sekwencja melodyjek może znaczyć zupełnie coś innego w różnych regulatorach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remzibi Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Brak oryginalnej koluszki i nalepki - jest po mojej naprawie w nowej koszulce - wiec niestety fotki brak . Naprawde juz w zyciu przewalilem sporo regli (ponaprawialem) i jedynym punktem charakterystycznym jest ta melodyjka - reszta standard - mega8 i po 9 fetow na kanal P i N . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wa1ker Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 przepraszam za OT ale jak przeczytałem o tych 3 kurkach to aż sprawdziłem czy aby post nie powstał 1 kwietnia czy remzibi sobie jaj nie robi :rotfl: Swoją drogą może niedługo nasze regulatory będą wygrywały znane melodyjki "Ich Troje" w końcu to taki popularny zespół u naszych skośnookich przyjaciół :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sudik Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Mam regiel ktory odgrywa melodyjkę w oby krańcowych położeniach i to jest Emax ale czy to jest ten sam to pojęcia nie mam :ble: Pozdrawiam Bartek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remzibi Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 przepraszam za OT ale jak przeczytałem o tych 3 kurkach to aż sprawdziłem czy aby post nie powstał 1 kwietnia czy remzibi sobie jaj nie robi :rotfl: Swoją drogą może niedługo nasze regulatory będą wygrywały znane melodyjki "Ich Troje" w końcu to taki popularny zespół u naszych skośnookich przyjaciół :rotfl: Popatrz co kiedys zrobilem dla smiechu - lipol monitor do heli ale grajacy Airwolfa w ramach alarmu : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wa1ker Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Popatrz co kiedys zrobilem dla smiechu - lipol monitor do heli ale grajacy Airwolfa w ramach alarmu : :lol2: :lol2: :lol2: Nieźle może w "wersji samolotowej" motyw z Top Gun ? :lol2: :lol2: :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 lipol monitor do heli ale grajacy Airwolfa w ramach alarmu : Ile takie cudo kosztuje ? Podoba mi się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remzibi Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Popatrz co kiedys zrobilem dla smiechu - lipol monitor do heli ale grajacy Airwolfa w ramach alarmu : :lol2: :lol2: :lol2: Nieźle może w "wersji samolotowej" motyw z Top Gun ? :lol2: :lol2: :lol2: No problemo - ale i do heli , i do samolotow najlepiej sie sprawdza taki normalny wk..jacy dzwiek , tak przynajmniej mowia uzytkownicy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remzibi Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 lipol monitor do heli ale grajacy Airwolfa w ramach alarmu : Ile takie cudo kosztuje ? Podoba mi się 23zl - prosze bardzo - tu sa szczegoly : http://rc-cam.info/viewtopic.php?t=198 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remzibi Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Zrobilo sie nie na temat - ale do rzeczy - wychodzi na to ze to EMAX ESC - i w zwiazku z tym nastepne pytanie - czy ktos wie jak go programowac bez karty - samym nadajnikiem ? Nie moge wygooglac metody programowania bez karty :x . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wa1ker Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Nie wiem czy o to Ci chodzi ale zobacz tutaj może coś pomoże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remzibi Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 A dzieki - ale niestety efekty dzwiekowe mam zupelnie inne . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 A mi do glowy przychodzi turnigy. Kartą mozna zaprogramowac kilka melodyjek. Jesli ktos posiada instrukcje to rowniez poprosze bo potrzebuje a swoja gdzies posialem. edit: to chyba ten -> http://www.hobbywing.com/upload/manual/ESC_e.pdf edit2: to chyba ten sam ktory byl podany wyzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.