remzibi Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Mam regulator 3 fazowy , po podpieciu zasilania odgrywa melodyjke "byly sobie kurki trzy, i gesiego sobie szly" . Kazdy zna te melodyjke ? mam nadzieje tak . Pytanie jakiej firmy jest to regulator ? - (prawdopodobnie 30A) , moze komus jego regler tez gra taka muzyczke ? i ma jeszcze oryginalna nalepke . Musze go zaprogramowac - timingi , hamulce i inne cudaki (wlozylem go do mustanga) , tylko co to za firma ? . Kiedy wlacze go z gazem na MAX odgrywa inna melodyjke (tryb programowania) i gra 5 sekwencji roznych sygnalow po 3 razy kazdy . Nie pomaga mu ustawianie jak Towerpro na srodek - efekty daje dzwignia na dol i do gory - ale nie mam popjecia jakie to funkcje (hamulec udaje sie wlaczac i wylaczac) .
hubert_tata Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Pokaż go, może ktoś skojarzy po wyglądzie, w końcu pytasz o firmę. A podobieństwo sposobów programowania może być złudne (ale może też być idealną kopią innej firmy). W każdym razie sekwencja melodyjek może znaczyć zupełnie coś innego w różnych regulatorach.
remzibi Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Brak oryginalnej koluszki i nalepki - jest po mojej naprawie w nowej koszulce - wiec niestety fotki brak . Naprawde juz w zyciu przewalilem sporo regli (ponaprawialem) i jedynym punktem charakterystycznym jest ta melodyjka - reszta standard - mega8 i po 9 fetow na kanal P i N .
wa1ker Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 przepraszam za OT ale jak przeczytałem o tych 3 kurkach to aż sprawdziłem czy aby post nie powstał 1 kwietnia czy remzibi sobie jaj nie robi :rotfl: Swoją drogą może niedługo nasze regulatory będą wygrywały znane melodyjki "Ich Troje" w końcu to taki popularny zespół u naszych skośnookich przyjaciół :rotfl:
sudik Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Mam regiel ktory odgrywa melodyjkę w oby krańcowych położeniach i to jest Emax ale czy to jest ten sam to pojęcia nie mam :ble: Pozdrawiam Bartek
remzibi Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2009 przepraszam za OT ale jak przeczytałem o tych 3 kurkach to aż sprawdziłem czy aby post nie powstał 1 kwietnia czy remzibi sobie jaj nie robi :rotfl: Swoją drogą może niedługo nasze regulatory będą wygrywały znane melodyjki "Ich Troje" w końcu to taki popularny zespół u naszych skośnookich przyjaciół :rotfl: Popatrz co kiedys zrobilem dla smiechu - lipol monitor do heli ale grajacy Airwolfa w ramach alarmu :
wa1ker Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Popatrz co kiedys zrobilem dla smiechu - lipol monitor do heli ale grajacy Airwolfa w ramach alarmu : :lol2: :lol2: :lol2: Nieźle może w "wersji samolotowej" motyw z Top Gun ? :lol2: :lol2: :lol2:
meteor Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 lipol monitor do heli ale grajacy Airwolfa w ramach alarmu : Ile takie cudo kosztuje ? Podoba mi się
remzibi Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Popatrz co kiedys zrobilem dla smiechu - lipol monitor do heli ale grajacy Airwolfa w ramach alarmu : :lol2: :lol2: :lol2: Nieźle może w "wersji samolotowej" motyw z Top Gun ? :lol2: :lol2: :lol2: No problemo - ale i do heli , i do samolotow najlepiej sie sprawdza taki normalny wk..jacy dzwiek , tak przynajmniej mowia uzytkownicy .
remzibi Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2009 lipol monitor do heli ale grajacy Airwolfa w ramach alarmu : Ile takie cudo kosztuje ? Podoba mi się 23zl - prosze bardzo - tu sa szczegoly : http://rc-cam.info/viewtopic.php?t=198
remzibi Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Zrobilo sie nie na temat - ale do rzeczy - wychodzi na to ze to EMAX ESC - i w zwiazku z tym nastepne pytanie - czy ktos wie jak go programowac bez karty - samym nadajnikiem ? Nie moge wygooglac metody programowania bez karty :x .
wa1ker Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Nie wiem czy o to Ci chodzi ale zobacz tutaj może coś pomoże
remzibi Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2009 A dzieki - ale niestety efekty dzwiekowe mam zupelnie inne .
diem Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 A mi do glowy przychodzi turnigy. Kartą mozna zaprogramowac kilka melodyjek. Jesli ktos posiada instrukcje to rowniez poprosze bo potrzebuje a swoja gdzies posialem. edit: to chyba ten -> http://www.hobbywing.com/upload/manual/ESC_e.pdf edit2: to chyba ten sam ktory byl podany wyzej
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.