wa1ker Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 W sumie zastanawiałem się czy to dobry dział ale wydaje mi się że skoro sytuacja jest mało klarowna to będzie pasować. Robiłem dziś zakupy w znanym chyba wszystkim sklepie HC i jedną z rzeczy którą tam zamawiałem był Lipo monitor w cenie 7,50$. Każdy kto robił tam kiedyś zakupy wie że mają tam taki "fajny dopychacz paczek" żeby maksymalnie wykorzystać wagę przesyłki i tu małe zdziwienie ponieważ system zaproponował mi ten sam monitor ale już w cenie 12,95$!!! czyli prawie dwa razy takiej jaka jest w katalogu!!! Wniosek z tego taki że trzeba uważnie sprawdzać wszystkie ceny proponowane przez ten automat i towary wybierać bezpośrednio z katalogu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Ale wszystko jest w porządku. Ty jesteś złoto lub platyna i masz z rabatem a ten automat - podpowiadacz daje ceny do szaraczków. Jak wybierzesz coś z tej listy i wejdziesz na opis produktu to poda już ceną adekwatną do koloru metalu. Tak więc nie są to żadne dziwne praktyki HC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wa1ker Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 hmm w takim razie jest to błąd systemu albo niedopracowanie programisty - przecież po zalogowaniu klient powinien widzieć tylko swoje ceny a nie ceny dla innych - niepotrzebnie stresują porządnych obywateli ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andych Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 hmm w takim razie jest to błąd systemu albo niedopracowanie programisty - przecież po zalogowaniu klient powinien widzieć tylko swoje ceny a nie ceny dla innych - niepotrzebnie stresują porządnych obywateli ;D Może chcą abyś miał świadomość, że doceniają współpracę ze sprawdzonym klientem. W przeliczeniu na nasze złotówki wystarczy, że wydasz u nich, około 2000, aby dostać platynę. Który z polskich sklepów po takim utargu z własnej woli udzieli podobnych rabatów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 W przeliczeniu na nasze złotówki wystarczy, że wydasz u nich, około 2000, aby dostać platynę. Status w HC zależny jest od liczby zamówień, a nie wydanej kwoty . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wa1ker Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Który z polskich sklepów po takim utargu z własnej woli udzieli podobnych rabatów? Niestety żaden nie jestem przekonany ale chyba generalnie ciężko uzyskać w ogóle jakieś rabaty w naszych sklepach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andych Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Status w HC zależny jest od liczby zamówień, a nie wydanej kwoty . No, to jeszcze lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 A ile tych zamowien trzeba miec na platyne? To z kwotą na 100% sie nie zgadza bo dalej golda mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwasiu Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 To jak temat idze w stronę rabatu to i ja się spytam rabaty jakie się dostaje w HC naliczane są od kwoty procentowo czy od każdego produktu inaczej?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czhomik Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Zrobiłem 8 zamówień na łączną sumę 1108 dolarów i mam Gold Level Member może ktoś napisze kto ma platyne jaka łączną suma zakupów i ile ich ma ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pilot Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Zrobiłem 8 zamówień na łączną sumę 1108 dolarów i mam Gold Level Member może ktoś napisze kto ma platyne jaka łączną suma zakupów i ile ich ma ?? Ja mam platynę. W sumie pokazuje mi 24 zamówienia choć wyświetla się tylko 20. Łącznej kwoty dokładnie nie znam ale ok. 2000$ na pewno się uzbiera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Zrobiłem 8 zamówień To zrób jeszcze jedno . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alansiu123 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Ja mam już 16 zamówień na łączną kwotę ok. 1500$ i platynę mam już gdzieś od połowy tego, dokładnie nie pamiętam. Szkoda tylko że zniżka nie jest na wszystkie produkty w ich ofercie. :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Kiedyś rozmaiwałem z pracownikiem UH i powiedział mi że platyne dostaje się po 10 zamówieniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazur Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 Kiedyś rozmaiwałem z pracownikiem UH i powiedział mi że platyne dostaje się po 10 zamówieniu. Mam platynę ale zauważyłem, że teraz upustów jest jakby mniej niż w przeszłości. Mam wrażenie, że w dobie kryzysu Chińczycy stali się oszczędniejsi. Jestem w błędzie czy rzeczywiście upustów jest mniej. Pytanie przy okazji: Reklamowałem w HK odbiornik Corona, zwrócili mi pieniądze w postaci punktów. Trochę mi się dłużyło oczekiwanie. Podobno gdzieś w komentarzach piszą co się dzieje z reklamacją . Gdzie są te komentarze może ktoś podpowie. Tylko tak prosto jak chłop koniowi. Znajomość angielskiego u mnie to tylko przez translator. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrax_ojz Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 Kiedyś rozmaiwałem z pracownikiem UH i powiedział mi że platyne dostaje się po 10 zamówieniu. to by się zgadzało bo mam platyne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 Jurku nie wiem jak z platyna bo nie zwracam na to uwagi szczerze mowiac ale zauwazylem ze duzo rzeczy bardzo potanialo. Niektore silniki turnigy z 19 dolarow na 13, ladowarka accucell, na pewno znalazloby sie jeszcze duzo wiecej rzeczy ktorych nie zauwazylem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.