motyl Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 Ma ktos namiar-sposób na wykonanie oszklenia kabinki?? konkretnie chodzi mi o FOXa. I pytanie drugie czym przykleić to do kadłuba co by nie zostawiało nalotu jak CA ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
armand Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 Do kadłuba możesz przykleić przezroczystym silikonem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 11 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 armand, a skąd pobrać takową plexi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
armand Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 pelexi chyba nie daje sie głęboko tłoczyć - ale nie jestem pewien a w fox'ie kabinka jest "łeską" Tu jest trochę opisane co i jak: wątek o kabinkach Ja nie mam za duzo doświadczenia w tym. Plexi np. z firmy Tuplex Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 11 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 Z tworzywami mam mało wspólnego i jak się zwie fachowo plexi w Tuplexie ?? I potrzebuje zrobic szybke do foxa tą w kadłubie nie kabinke cała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 Nie polecam mimo wszystko plexi. Plexi latwo peka pod wplywem uderzenia, twardsze ladowanie itp. Widze, ze nie potrzebujesz duzego kawalka. Do takiego zastosowania, czyli tego okienka za kabina wystarczy maly kawalek. Mam takie tworzywo w Gdyni. Ew. moge Ci go troche dostarczyc za tydzien. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ja-Jacek Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 A moze kabinka z buelki po napoju? Forme wklada sie do srodka a potem calosc do goracej wody i gotowe.Kopyto musi byc twarde bo butelka mocno sie kurczy i moze zgniesc forme.Pozdrawiam Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 11 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 Boogie, jak bys mógł byłbym wdzięczny kawałek na 2 szybki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 To podaj wymiary tego kawalka. Co do odbioru to dogadamy sie na skypie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 11 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 To podaj wymiary tego kawalka. 2 kawałki 10x5 kat minimum 11x6 były by wsam raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 Gdzieś na allegro czytałem że koleś robi kabinki tylko trzeba podać wymiary, było to opisane bodajże przy sprzedaży spitfiera ciętego laserem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarekJ Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 Poczytaj dokładnie o czym jest mowa. Motyl potrzebuje płaskie płytki na boczne okna do Foxa. To nie jest owiewka kabiny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a_skot Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 ...czym przykleić to do kadłuba co by nie zostawiało nalotu jak CA ? Do klejenia szybek używam UHU Por. Daje mocną przezroczystą spoinę bez nalotów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.