Skocz do zawartości

Mustang P51D - czyli jak poskromić bestie.

Gość Anonymous

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Anonymous
Opublikowano

@Tomek: właśnie wyciąłem części kadłuba, jutro po szkole zrobie wręgi, i może zlepie boki kadłuba z wręgami.

Pozdrawiam, Bartek.

EDIT: Jest jeszcze górny keson lewego skrzydła! A teraz z pokorą przyznaje że zbłaźniłem się w wątku o Cessnie że keson musi być u góry i dołu :oops: , wstydzę się. Sam nie zrobie u dołu bo to będzie troche problem i spora waga się zapowiada. Najgorsze jest to że będę musiał doklejać nakładki 1,5mmX1,5mm na żebra. Ale damy rade! :D

Przypominam że Mustanga do wzięcia! Chętnych proszę o kontakt via PM, podam przewidywaną cenę! :D

Jeszcze raz pozdrawiam, Bartek. :D

EDIT2: Możliwe że będę miał laminatowy kadłub do szybowca (1,5m - 1,8m) do sprzedania. Poszpachlowany, na życzenie pomalowany. Jak będę coś więcej wiedział dam ogłoszenie w giełdzie. Jak ktoś chce fotke to moge podrzucić!

Gość Anonymous
Opublikowano

Nie tajemnica, za nie oklejonego bo tylko takiego sprzedam (nie nawidze oklejać folią nie zbyt mi to idz :evil: ) bedzie chyba koło 100 zł.

Zobacze jeszcze jak to wyjdzie materiałowo.

Najlepiej jakby się już się chętny znalazł to byłoby mi łatwiej robić coś takiego jak ustalanie miejsca serw i takie tam rożne :roll:

Pozdro, Bartek.

Opublikowano

Modelik niezły, sam bym sie zabral za cos takiego (jakies odstepstwo od deproniakow).

Bartku- moglbys mi wyslac plany tego modelu na mail (ten w podpisie)?

Może jakieś wskazówki dotyczace budowy.

Pozdrawaiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.