Irek M Opublikowano 18 Marca 2007 Opublikowano 18 Marca 2007 Aha, jeśli bym sprzedawał to nie oklejony.
Gość Anonymous Opublikowano 18 Marca 2007 Opublikowano 18 Marca 2007 @Tomek: właśnie wyciąłem części kadłuba, jutro po szkole zrobie wręgi, i może zlepie boki kadłuba z wręgami. Pozdrawiam, Bartek. EDIT: Jest jeszcze górny keson lewego skrzydła! A teraz z pokorą przyznaje że zbłaźniłem się w wątku o Cessnie że keson musi być u góry i dołu :oops: , wstydzę się. Sam nie zrobie u dołu bo to będzie troche problem i spora waga się zapowiada. Najgorsze jest to że będę musiał doklejać nakładki 1,5mmX1,5mm na żebra. Ale damy rade! Przypominam że Mustanga do wzięcia! Chętnych proszę o kontakt via PM, podam przewidywaną cenę! Jeszcze raz pozdrawiam, Bartek. EDIT2: Możliwe że będę miał laminatowy kadłub do szybowca (1,5m - 1,8m) do sprzedania. Poszpachlowany, na życzenie pomalowany. Jak będę coś więcej wiedział dam ogłoszenie w giełdzie. Jak ktoś chce fotke to moge podrzucić!
Artur z kołobrzegu Opublikowano 18 Marca 2007 Opublikowano 18 Marca 2007 A ILE ZA TEGO MUSTANGA ? to aż taka tajemnica żeby na pw podawać też bym chciał wiedzieć :rotfl:
Gość Anonymous Opublikowano 18 Marca 2007 Opublikowano 18 Marca 2007 Nie tajemnica, za nie oklejonego bo tylko takiego sprzedam (nie nawidze oklejać folią nie zbyt mi to idz :evil: ) bedzie chyba koło 100 zł. Zobacze jeszcze jak to wyjdzie materiałowo. Najlepiej jakby się już się chętny znalazł to byłoby mi łatwiej robić coś takiego jak ustalanie miejsca serw i takie tam rożne :roll: Pozdro, Bartek.
matt Opublikowano 19 Marca 2007 Opublikowano 19 Marca 2007 Modelik niezły, sam bym sie zabral za cos takiego (jakies odstepstwo od deproniakow). Bartku- moglbys mi wyslac plany tego modelu na mail (ten w podpisie)? Może jakieś wskazówki dotyczace budowy. Pozdrawaiam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.