radek872 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 :] :] :] :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 :] :] :] :] OOO - taki mógłby zrobić ten co to chciał zrobić helikopter sterowany telefonem komórkowym i latać miał 2 godziny. :devil: :devil: ps. ale jakoś temat został " wystrzelany " :cry: :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 No no chemia to już na ludzi źle działa ;D Buwi777... to samo pomyślałem oglądając filmik. Ciekawe co by zrobili jak by dostali zakłócenia i uruchomił by się spust od karabinu i model zaczął się obracać lub szaleć w powietrzu :] Może i byli doświadczeni ale to tylko elektronika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 teraz to ten helik ma w sobie MOC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomisław Piotr Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 To mi przypomina tekst Rewińskiego z jakiejś komedii "Killim mi go" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.