-==PEGAZ==- Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Zabrałem się za piankową P11-tkę. Zobaczymy co z niej wyjdzie Jak to się mówi, jak masz za mało czasu, znajdź sobie dodatkowe zajęcie. Trochę problematyczna budowa, że wiele rzeczy trzeba samemu wykombinować, ale mam nadzieję że wyjdzie z tego jakiś w miarę latający modelik.
Shin Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 To z jakiegoś zestawu? Chyba tak bo to są chyba odlewy? Albo jakoś wyginane. I z czego to jest ? Z depronu? I chyba epp albo styropian na skrzydła.
Janek Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 hehe no ładna, można dodać jakieś motywy kwiatowe - to będzie działać uspokajająco na nerwy Mam dwie p11 jedną esa a drugą WWII, obie latają dobrze, chociaż miniaturyzacja chyba nie służy tego typu modelom. Trzeba będzie pewnie uważać na wyważenie.
-==PEGAZ==- Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2009 To jest zestaw wycinany CNC. Kadłub styrodur, skrzydła styropian.
-==PEGAZ==- Opublikowano 4 Maja 2009 Autor Opublikowano 4 Maja 2009 Mała aktualizacja. Zamiast balsowej półki zrobiłem sklejkową. Od razu z mocowaniem na akumulator. No i oczywiście kółeczka pod kolor.
-==PEGAZ==- Opublikowano 21 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2009 Na szybko 2 fotki ... Mam w tej chwili jeszcze dorobione lotki z balsy zamocowane na zawiasach silikonowych oraz na takim samym zawiasie pokrywa serwomechanizmów od spodu modelu.
Tomek Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 Oj widzę , że i u Ciebie 2 tony szlifowania (maski). Całe szczęście , że ten pył nie dusi , tak jak balsowy.
Pawel_W Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Całe szczęście , że ten pył nie dusi , tak jak balsowy. Nic nie powiem - szlifowałem wczoraj lotki i stery w Katanie... Całe szczęście że mam maski przeciwpyłowe Ciekawe co wyjdzie z tego modeliku - zapowiada się sympatycznie
marek rokowski Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 zgrabniutki modelik Twoja konstrukcja czy "obca"? tylko dlaczego to nie ma steru kierunku? powodzenia - będę śledził postępy mam słabość do polskich konstrukcji... pozdrawiam Marek
-==PEGAZ==- Opublikowano 23 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2009 Konstrukcja zrobiona przez 4hobby ... Co do kierunku ... zastanawiałem się, ale chyba przy modeliku tego typu lotki i wysokość wystarczy.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.