Maciej Ritmann Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 witam, pierwszy post w tym dziale. przedstawiam wam : p-38 lightning w malowaniu Droopsnoop. nie rozwijam się, wolę gdy pytają, a ja odpowiadam. http://www.imagehost.pl/images/123_20090421048.jpg http://www.imagehost.pl/images/912_20090421049.jpg odpowiem na wszelkie pytania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Zdjecia są nie ostre oraz prześwietlone i przez to nie jestem w stanie ocenić modelu ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeon Opublikowano 27 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2009 Jaskra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 No fotki nie za dobre. I na przyszłość robiąc zdjęcia modelom redukcyjnym to nie trzymaj tak blisko aparatu w stosunku do modelu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Raptor a dlaczego nie robić fotek z bliska ? zrobiłem kiedyś ten sam model a tu jego fotka "z bliska" :mrgreen: więcej fotek na mojej stronie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 hymm to zalezy tez od aparatu. Z Twojej fotki wynika ze mam dobry aparat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 hymm to zalezy tez od aparatu. Z Twojej fotki wynika ze mam dobry aparat Albo trzeba wiedzieć, jak włączyć funkcję makro :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 mozna też tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej Ritmann Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 funkcja makro jest ino teraz:) małpka nie miała takowej a i ciemno było. nie widac na zdjęciu ale malowanie moje jest straszne pierwszy raz malowałem nie olejem i wyszło mi strasznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Jeden z panów odwrotnie wkleił goleń przedniego podwozia :shock: . Wytykać palcami nie będę który :-) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 hihihi ja mam dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej Ritmann Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 eś cholera nie zwróciłem na to uwagi. dzięki poprawię dzisiaj:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.