VJ_Adams Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Witajcie Zakupiłem odbiornik E-Sky 6ch ten zielony i nie wiem gdzie pod które kanały podłączyć serwa lotek, silnik wysokość i kierunek oraz jak ustawić przełączniki pod bateriami bo to jest aparatura 0406 od helikoptera hb cp 2 i przełączniki służą do ustawiania miksera tarczy. Pozdrawiam Adam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtk Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Najlepiej metodą prób i błędów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VJ_Adams Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Sprawdziłem wszystkie metody, od kanału 1-6 oraz B na każdym poziomie przełącznika, za każdym razem gdy w lewym drążku jest ok gaz to działa on także w prawym, możne ktoś ma identyczny zestaw i wie jak to jest zrobione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 0406 to typowa aparatura do śmigłowców. Musisz wyłączyć miksery za pomocą przełącznika pod bateriami. Może ich tam być kilka, znajdziesz w sieci o który chodzi. Ale uwaga - nie we wszystkich wersjach taki przełącznik istnieje. Niektóre wersje nie miały możliwości wyłączenia mikserów. Nie pamiętam które to literki po numerze. Gaz prawdopodobnie będzie na kanale 3, kierunek 2 wysokość 3 lotki - 6 lub B. Tak miałem w 0404. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VJ_Adams Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 No to sobie wyłączyłem da się te miksery jakoś "mechanicznie wyłączyć" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zobacz TUTAJ Znajdziesz tam linka z opisem. Poszukaj pod 3 bateria - w jednym slocie 2 male przelaczniki - ustaw na ON U mnie zadzialalo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VJ_Adams Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Tu ten ból że masz na Aparaturę z magiczną literką A, nie wiem co ona oznacza ale w moim przypadku nie działa żadna kombinacja przełączników, a jak już gaz jest ok w mode 2 to w prawym i w lewym drążku mam gaz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.