Skocz do zawartości

Jak to podłączyć Odbiornik E-SKY

VJ_Adams

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie

Zakupiłem odbiornik E-Sky 6ch ten zielony i nie wiem gdzie pod które kanały podłączyć serwa lotek, silnik wysokość i kierunek oraz jak ustawić przełączniki pod bateriami bo to jest aparatura 0406 od helikoptera hb cp 2 i przełączniki służą do ustawiania miksera tarczy.

Pozdrawiam

Adam

Opublikowano

Sprawdziłem wszystkie metody, od kanału 1-6 oraz B na każdym poziomie przełącznika, za każdym razem gdy w lewym drążku jest ok gaz to działa on także w prawym, możne ktoś ma identyczny zestaw i wie jak to jest zrobione.

Opublikowano

0406 to typowa aparatura do śmigłowców. Musisz wyłączyć miksery za pomocą przełącznika pod bateriami. Może ich tam być kilka, znajdziesz w sieci o który chodzi. Ale uwaga - nie we wszystkich wersjach taki przełącznik istnieje. Niektóre wersje nie miały możliwości wyłączenia mikserów. Nie pamiętam które to literki po numerze.

Gaz prawdopodobnie będzie na kanale 3, kierunek 2 wysokość 3 lotki - 6 lub B. Tak miałem w 0404.

Opublikowano

Tu ten ból że masz na Aparaturę z magiczną literką A, nie wiem co ona oznacza ale w moim przypadku nie działa żadna kombinacja przełączników, a jak już gaz jest ok w mode 2 to w prawym i w lewym drążku mam gaz :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.